-

YAZGI "YOL ARKADAŞLARI" İLE VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı ve “Yol arkadaşlarım” dediği belediye personelleriyle veda yemeklerinde bir araya geliyor. Kültürpark Gala Delüks salonunda düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Serdar Baydar, Mustafa Karahancı, Süleyman Canbulut, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

YAZGI "YOL ARKADAŞLARI" İLE VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU
27 Şubat 2019 - 10:57
Birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından belediye personeline hitaben konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  “5 yılda Aksaray'ımıza hizmet etmenin onuru ve gönül rahatlığı ile tüm ekibimiz ile birlikte veda yemeğinde bir araya geldik”diyerek sözlerini şöyle sürdürdü “ 5 Yıl boyunca sizlerle çok güzel anılar yaşadık. Acı ve tatlı çok şeyler paylaştık. Bu paylaşımlarımızın en güzel ve en mutlu anlarını da hatıralarımda ve hafızamda kalacaktır.

Sizlerle beraber gerçekleştirdiğimiz bu güzel çalışmaların neticesinde Aksaray’ımızda birçok noktada çığır açtık. Aksaray’ın kabuğunu kırdık. Daha önce Niğde Aksaray mı, Niğde Aksaray mı? Denilen Aksaray artık bitti Çok şükür kendi başına ayakları üzerinde duran bir Aksaray’ı tüm Türkiye’ye tanıtmış olduk. Hatta tüm dünyaya tanıtmış olduk.

5 Yıl önce Cumhurbaşkanımız Başbakanlığı döneminde bizleri belediye başkan adayı olarak görevlendirdiğinde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başladık. 110’nun üzerinde proje açıkladık. 110 adet projeyi açıklamak bir ekip çalışmasının ürünüydü. Aksaray’ı bilmenin artısıydı. Merkez ilçe başkanlığı yapmanın bir artısıydı. Şehri bilmek, sokakları bilmek, insanları bilmek, yedisinden yetmişine gencinden yaşlısına her kesimi iyi tanımanın getirdiği bir avantajla 110’a yakın proje açıklamıştık. Ama bu 5 yıllık süreçte o kadar çok şeylere imza attık ki sizlerinde bildiği gibi 110 proje oldu 150 tane proje. İrili ufaklıyı da katarsanız 150-170 tane proje gerçekleştirdik. Her bir çalışmada emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca bizlerle beraber aynı geminin içinde bütün varını yoğunu ortaya koyarak gayretli çalışma çalışmalarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

Başkan Yazgı, belediye personellerinin sosyal imkânları ve ücretleri konusunda da ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek “Bu süreç içinde ben elimden geldiği kadarıyla hem memurlarımıza hem de işçilerimize birçok konuda hem sosyal imkânlarını artırmak hem de ücretlerini artırma noktasında çalışma yaptım. Hepsi sizin için.  Sizin daha iyi imkânlarda daha iyi şartlarda yaşamınızı sürdürmeniz ve ücretlerinizin artırılması için. Biz geçenlerde İlk aşamasını tamamladık ikinci aşaması da taşeronlarla ilgili kısımda onlarında talimatını verdim.15 Mart’ta oturum başlatılacak. Bu görüşmelerimiz inşallah hayırla neticelenir. Bununda Müjdesini vermiş olayım.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, birim müdürlerini tüm özellikleri ile tanıtarak bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Yazgı, veda yemeğinin ilk bölümünde Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar ve Güven Kemerkaya’yada özellikle Teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

Veda yemeği programı Belediye personellerinin Başkan Yazgı ile hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi

YORUMLAR

  • 0 Yorum