-

YENİ KURULAN AKSARAY VETERİNER FAKÜLTESİNDE DERS BAŞLADI

Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) en yeni fakültesi olan Veteriner Fakültesi’nde dersler başladı. Bu yıl ilk kez öğrenci alan Veteriner Fakültesi’nde ilk dersi Dekan Prof. Dr. İbrahim Demirkan verdi.

YENİ KURULAN AKSARAY VETERİNER FAKÜLTESİNDE DERS BAŞLADI
16 Eylül 2014 - 14:59
Ders öncesinde kısa bir toplantı gerçekleştirildi ve öğrencilerle akademisyenler tanıştı. Dekan Prof. Dr. İbrahim Demirkan, özellikle hayvancılığın nitelikli şekilde gelişmesi adına ASÜ Veteriner Fakültesi’nin Aksaray ve Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Tüm öğrencilere başarı dileklerini ileten Demirkan, “5 yıllık eğitimin ardından hepinizin çok iyi birer veteriner olacağına inanıyorum. ASÜ’ye ve fakültemize hoş geldiniz” dedi. Bu yıl ASÜ Veteriner Fakültesi’nde 3’ü kız toplam 20 öğrenci eğitim-öğretim görecek. Fakültede 16 akademisyen görev yapıyor. Yapılan kısa tanışma toplantısının ardından ilk ders gerçekleştirildi. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Demirkan, ilk dersinde kanser hususuna değindi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar da, yeni eğitim-öğretim döneminde Veteriner Fakültesi akademisyenlerine ve fakültenin ilk öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum