-

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANI YUMUŞAK "11 MİLYON AĞAÇ KAMPANYASINA 2000 FİDANLA DESTEK VERDİK"

"11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı fidan dikme etkinliği düzenlendi.

YENİKENT BELEDİYE BAŞKANI YUMUŞAK "11 MİLYON AĞAÇ KAMPANYASINA 2000 FİDANLA DESTEK VERDİK"
14 Kasım 2019 - 10:27
Tarım ve Orman Bakanlığınca Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında Aksaray Merkezin yanı sıra beldelerde de ağaç dikme töreni yapıldı.

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak öncülüğünde Yenikent kasabası Cülle yayla yoluna 2 km mesafedeki çmk güneş paneli yanında 2000 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ağaç dikme törenine Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak, Orman müdürlüğünden Mehmet Kahraman,Ali Oruç, Yenikent kasabasındaki okullardan öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin Yumuşak " Bizim kadim medeniyetimize baktığınız zaman ağacın yeri apayrı. Çevre hususunda bizim kadar duyarlı bir toplum yoktur Bizlerde Tüm Ülkemizde olduğu gibi Yenikent Belediyesi olarak beldemizde 11 Milyon Ağaç kampanyasına 2000 fidanla destek verdik. İnşallah bu diktiğimiz fidanlar büyür ve ağaç olur Yenikentimiz o yeşil ve güzel günlerine yeniden döner."

YORUMLAR

  • 0 Yorum