-

YEŞİL BİR AKSARAY İÇİN ŞEHRİN NABZI DERGİSİ VE AKSARAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE

Aksaray’da bölgesel yayın yapan Şehrin Nabzı Dergisi İmtiyaz Sahibi Derya Özaba, Aksaray Orman İşletme Müdürü Mustafa Uygun’ la medya sponsorluğu ve daha yeşil bir Aksaray için, basın ve orman işletmeleri iş birlik çalışmaları konularında görüştü.

YEŞİL BİR AKSARAY İÇİN ŞEHRİN NABZI DERGİSİ VE AKSARAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE
15 Mart 2019 - 14:27
Yapılan görüşmede Aksaray Orman İşletme Müdürü Mustafa Uygun ‘’ tüm çabamız, daha yeşil bir Aksaray için farkındalık yaratmak, çocukluktan başlayarak toplumun tüm kesimlerine ağacın ve yeşilin önemini kavratabilmek. 14 Şubat Sevgililer günün de Aksaray Valiliği ve bir takım STK lar ile ortak yapmış olduğumuz etkinlik güzel sonuçlar verdi. Sene boyunca Müdürlüğümüz bunun gibi birçok etkinliğe ve ağaçlandırma çalışmasına imza atıyor, atmaya da devam edecek. Bizim yaptıklarımızın hava da kalmaması ve daha çok kişi de farkındalık oluşturması için basın yayın kuruluşları ile yapacağımız iş birlikleri gerçekten çok önemli. Şehrin Nabzı Dergisine bu konuda göstermiş oldukları duyarlılık için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzde ki günlerde farklı projelerde birlikte adımlar atacağız. Önceden beri Yeşil Aksaray ismi ile anılan Aksaray’ın, ilerleyen tarihlerde daha bir hakkıyla Yeşil Aksaray olarak anılması için verdiğimiz gayretlere destek olan ve olacak herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Şehrin Nabzı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Editörü Derya Özaba ise ‘’ yerel bir dergi olarak insanlığın yararına bir takım projelerde yer almak esas gayemiz. Dergimiz, İçinde yaşamakta olduğumuz şehrin daha güzel, daha yeşil ve yaşanılır bir yer olması için her türlü projeyi üretmek ve her türlü sosyal sorumluluk projesi içinde var olmak gibi bir misyon taşıyor. Yeni sayılarımızda dergimiz içerisinde tanıtımları yer alan kurumlar ve özel firmalar adına fidan bağışında bulunma kararı aldık. Bu bağışları Orman İşletme Müdürlüğümüzle birlikte sertifikalandıracağız ve sahiplerine ulaştıracağız. Bizimle birlikte çalışan firmalar ve kurumlar bilsin ki dergimiz ile yaptıkları çalışmaları uzun seneler yaşayacak fidanlarla taçlandırarak onlar için ölümsüz tanıtımlar yapacağız. Bunu yapmakta ki esas maksadımız tabi ki ağacın ve yeşilin önemi konusunda farkındalık yaratmak. Gelecek nesillere daha yaşanılır bir şehir bırakmak için katkıda bulunmak. Aksaray Orman İşletme Müdürümüz Mustafa Uygun’a bize bu fırsatı verdiği için canı gönülden teşekkür ederiz. Bundan böyle Dergimiz her türlü projede medya sponsoru olarak Orman işletmemizin yanında olmaktan şeref ve mutluluk duyacaktır’’ dedi.

Görüşme Esnasında Orman İşletme Müdürlüğünün geçtiğimiz sene yaptığı ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgiler veren Müdür Uygun yapılan çalışmalar yanı sıra yapılması program kapsamına alınmış olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum