-

YEŞİM PEKMEZ 'DEVLETİMİZİN İMKANLARI VATANDAŞLARI İÇİN KULLANILIYOR'

Aksaray Valisi Aykut Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce sunulan hizmetlerden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

YEŞİM PEKMEZ 'DEVLETİMİZİN İMKANLARI VATANDAŞLARI İÇİN KULLANILIYOR'
10 Ekim 2018 - 15:40
Pekmez beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Çini ailesini ziyaret etti.

İki çocuğu tedavi gören anne, baba ile görüşerek bilgi alan Pekmez,yakından ilgilendiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Devam ettirdikleri aile ziyaretleri ile sunulan imkânlardan yararlanan vatandaşlarla birebir görüşüp varsa sorunlarının çözümüne yardımcı olup, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi; ailelerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duydukları mutluluk ve memnuniyeti belirten Çini ailesi büyük moral bulduklarını belirterek Yeşim Pekmez Hanımefendi’ye teşekkür ettiler.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; devletin ekonomik durumu yeterli bulunmayan vatandaşlarına yalnız olmadıklarını göstermek için çok önemli düzenlemeler yaparak onları her konuda desteklediğini söyledi.Çocukların devam eden tedavilerinin iyi takip edilmesi gerektiğini belirten Pekmez, il dışında süren tedavi sürecinde bir ihtiyaç durumu oluştuğunda yardımcı olmaya gayret göstereceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum