-

AK PARTİ AKSARAY'DA DELEGE SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 7’inci Olağan Genel Kurulu’nun ilk basamağı olan delege seçimleri, Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

AK PARTİ AKSARAY'DA DELEGE SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI
16 Aralık 2019 - 09:43
AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı, kongre takvimi çerçevesinde delege seçimlerini tamamladı. Binin üzerindeki üyenin sandık başına gittiği seçimlerde 400 delege için önceki dönem il, ilçe başkanları, İGM ve Belediye Meclis üyeleri de katılarak oyunu kullandı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’de partililerin seçim heyecanına dahil oldu.

 

Katılımın yoğun olduğu seçimde, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, oy kullanmak için gelenlere yakın ilgi gösterdi.

 

AK Parti Aksaray teşkilatı olarak delege seçimlerini büyük bir coşku ile gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkan Hüseyin Altınsoy, “Binin üzerinde üyemiz, il ve ilçe teşkilat binalarımıza gelerek delege seçimi için sandık başına gitti. Delege seçim sürecimiz ilimizde 14 Aralık tarihi itibariyle sona ermiş oldu. Tüm üyelerimiz partimize yoğun teveccüh göstererek ciddi bir katılım sağladı. Biz demokrasi adına bu seçimin güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Kongre takvimimiz sorunsuz bir şekilde işlemeye devam ediyor.  İnşallah 7. Olağan Kongremiz bizim tazelenme ve yenilenme döneminiz olacak. Daha kapsamlı, daha kucaklayıcı, toplumun her kesimine hitap eden bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Ocak veya Şubat ayı itibariyle de ilçe kongrelerimiz başlayacak. Daha sonra da il kongremiz ve ardından büyük kongremiz tamamlanmış olacak” dedi.

 

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne hep halkın yanında olduğunu vurgulayan Altınsoy, “AK Parti istişare ile ortak akılla bugünlere gelmiş bir partidir. AK Parti bu milletin bizatihi kendisidir. Mayasında ve hamurunda bizim aziz milletimiz vardır. Kıymetli hemşerilerimiz, AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh göstererek eşsiz destekleriyle birlikte hep yanımızda olmuştur. Bizlerde bu sorumluluk bilinciyle ve tüm unsurlarımızla beraber çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Delege seçilen dava kardeşlerimi tebrik ediyor, sürecin ise partimize, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Merkez dahil, tüm ilçelerde yüksek katılımla delege seçimlerini huzur ve barış ortamında tamamladıklarını aktaran Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ise, “Üyelerimizin delege seçimlerine ilgi göstererek yoğun katılım göstermesi bizleri mutlu etti. Bu katılım yolumuzda emin adımlarla gittiğimizi ve bizleri üyelerimizin nasıl omuzladığını da gözler önüne seridi. 2023 seçimlerini omuzlayacak kadroları seçeceğimiz kongre döneminin hayırlı olmasını diliyor, delege seçilen tüm partililerimizi kutluyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum