-

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY'DAN ORMAN YANGILARINA KARŞI ANLAMLI ÇAĞRI

“Haydi Aksaray! Şimdi, Ormanlarımız için birlik olma vakti!” çağrısı yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaraylıları ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya ve fidan bağışına davet etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY'DAN ORMAN YANGILARINA KARŞI ANLAMLI ÇAĞRI
02 Ağustos 2021 - 11:09
21 ilimizde, 63 yerde çıkan orman yangınlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımız ve devletimiz tüm kademeleriyle yangın bölgesinde vatandaşlarımızın yanında. Ama ne yazıktır ki, malum çevreler ve şer odakları afet üzerinden yalan algı ile oy hesabı yapmaya devam ediyorlar. Ciğerlerimiz, canımız yanarken kamuoyunda oluşturulmak istenen algı operasyonlarını ve söylemleri şiddetle kınıyorum. Bu ülke hepimizin, ormanlar hepimizin. Yangınlarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, büyük bir gayret ve fedakarlık içerisinde canla başla çalışan Ormanın Kahramanlarına güç kuvvet diliyorum.”
Aksaraylıları ülkemizde yaşanan ve ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya davet eden Başkan Altınsoy, “Gün birlik olma günü. Yanan ateşi birlikte söndürelim. Ormanlarımız için fidan bağışında bulunalım. Tarım ve Orman Bakanlığımızın https://gelecegenefes.com/ adresinden başlattığı kampanyaya bağışta bulunarak ateşi birlikte söndürüp ormanlarımızı birlikte yeşertelim” açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum