-

AK PARTİ TEŞKİLAT BAKANI ERKAN KANDEMİR AKSARAY'DA

Aksaray’da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımı ile düzenlenen ‘Üç Kademe Birim Başkanları İstişare ve Değerlendirme’ toplantısında, 2023 öncesi yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

AK PARTİ TEŞKİLAT BAKANI ERKAN KANDEMİR AKSARAY'DA
19 Şubat 2022 - 10:48
Teşkilat Başkanı Kandemir ve beraberindeki heyet ile birlikte İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve 3 kademe ilçe başkanlarının katılımlarıyla Aksaray İl Başkanlığı binasında İlçe başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda saha çalışmaları ve gündem değerlendirmesi yaptıklarını belirten Kandemir; “3 kademe ilçe başkanlarımızla saha çalışmalarımızı ve gündemi değerlendirdiğimiz toplantımızda buluştuk. Aksaray’da ailemiz büyüyerek güçlenmeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

3 kademe İlçe Başkanları ile istişare toplantısının ardından Aksaray Bilim Merkezinde 3 kademe il yönetimi ile bir araya gelindi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, burada yaptığı konuşmada, Teşkilat Başkanı Kandemir ve beraberindeki heyeti Aksaray’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Dava bilinci ve ilk günkü aşk ile mahalle mahalle, köy köy tüm ilçemizde sahada olacağız. Hep vurguladığımız gibi davamız bir, hedefimiz 2023. Nazik ziyaretleri için Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza, İl koordinatörlerimize, AK davamıza gönül vermiş teşkilat mensuplarımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray’a büyük önem verdiklerini ve teşkilat mensuplarına güveninin tam olduğunu dile getiren Teşkilat Başkanı Kandemir ise, “Aksaray’da 3 kademe il yönetimimizle bir araya geldik. İlimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı istişare ettik. Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek. Özellikle belirtmek isterim ki Aksaray’daki teşkilatımızın birlik ve beraberliği bizleri oldukça memnun etmiştir. Allah’ın izniyle hep birlikte 2023’de Zafere ulaşacağız. AK Parti kazandıkça Türkiye kazanacak. Teşkilatımızın birliği, beraberliği ve heyecanı daim olsun” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i de makamında ziyaret ederek yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet, Aksaray’dan ayrıldı.


Toplantıya, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Koordinatörleri Mv. Mehmet Uğur Gökgöz, Hikmet Ayar, Muhammed Abdullah Özer, Halise Çiftçi, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Ağaçören İlçe Başkanı Tahsin Köse, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Ecik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Evliya Göktaş, Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Turan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veli Batur, Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Kent, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Ersin Kara, Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Göz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Duman, Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sait Eraslan, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Durdane Sarı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Memiş Tosun ve parti yöneticileri eksiksiz katılım sağladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum