-

AK PARTİ TEŞKİLATI MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un riyasetinde gerçekleşen AK Parti Haftalık Olağan İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı tam kadro katıldı.

AK PARTİ TEŞKİLATI MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU İLE BİR ARAYA GELDİ
24 Mayıs 2022 - 11:10
Haftalık çalışmalara yönelik gündem maddelerini sıraladıktan sonra genel ve yerel gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Altınsoy, “Milletimize hizmet davasına gönül vermiş teşkilatımızın kıymetli mensupları ile her hafta olduğu gibi bu hafta da coşkulu bir şekilde toplantımızı icra ediyoruz. Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve teşkilatımızla yine dolu dolu bir saha çalışması gerçekleştirdik. Hamdolsun burada bulunan her bir dava arkadaşımızın azmi ve heyecanı gücümüze güç katıyor. Samimiyetle çıkılan yolda engelleri kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda bize yardımcı olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan Allah’ın izni ile bu aziz şehre ve güzel insanlarına hizmet etme bahtiyarlığını yaşamaya devam edeceğiz. Durmak yok daha çok çalışacak daha çok gayret göstereceğiz. Tüm yönetim kurulundaki yol arkadaşlarıma heyecan, gayret ve özverileri için teşekkür ediyorum. Rabbim gayretimizi azmimizi ve hizmetimizi artırarak devam ettirsin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesile toplantımızın teşkilatımıza ve Aksaray’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gece gündüz demeden omuz omuza bu dava yükünü taşıyan teşkilat mensuplarının inancına ve çalışma azmine her defasında şahit olduklarını dile getiren Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “20 yılda bu ülkede, Aksaray’ımızda çok şeyler değişti. Bunu hep birlikte başardık. Bizler Aksaray’ın veya Türkiye’nin dört bir yanını gezerken diyoruz ki; bir derdimiz var. Davası millet olanın, derdi olur. Derdi hak olanın, yardımcısı Allah olur. Hele hele AK Parti çatısı altında yaparken de çok çok ayrı ve anlamlı bir sebebi var. Her şeyden önce bizler bu kutlu davanın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. 20 yıl önce bu millet ne acılar, ne sıkıntılar yaşadı. Zannediyoruz ki devlet her şeyi yapar. Ama AK Parti hükumeti öncesi de devlet vardı. AK Parti iktidarı öncesi hükumetlerde memur maaşlarını dahi ödeyememekten aciz bir Türkiye vardı. Yazarkasaların havada uçuştuğu, kitapçık fırlatmalarla hükümetlerin alaşağı olduğu dönemlerdi. Böyle bir Türkiye devraldık. Hamdolsun AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemiz devrim niteliğinde her alada büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayiinden eğitime pek çok alanda büyük işler başardık. Bu güzel vatan için bölgemizde ve dünyada devasa kazanımlar elde ettik. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Elbette vatandaşlarımız her şeyin farkındalar. Ancak biz yine de anlatmaya devam edeceğiz. Özellikle ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismini duyduklarından gözlerinden akan yaşlara şahit olduğumuz anlar oluyor. O akan gözyaşları biz kurban oluruz. İşte bu yüzden yollardayız. Şunu da özellikle söylemek istiyorum, bu millet Cumhurbaşkanımıza ve bu kutlu davaya ihaneti asla kabul etmez ve gereğini ilk fırsatta yapar. Bizler milletimizin ferasetine güveniyoruz. Yeter ki bizler samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam edelim” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum