-

Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinden Murat Kolcu'ya ziyaret

Aksaray Beşiktaş’lılar derneği yeni yönetimi seçildikten sonra ikinci ziyaretini Beşiktaş’lı olan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Melih Altınsoy tarafından 68 sırt numaralı ‘’ Murat Kolcu’’ Yazan siyah beyaz Beşiktaş forması hediye edildi.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinden Murat Kolcu'ya ziyaret
02 Ocak 2020 - 18:02
Aksaray Beşiktaş’lılar derneği yeni yönetimi seçildikten sonra ikinci ziyaretini Beşiktaş’lı olan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Melih Altınsoy tarafından  68 sırt numaralı "Murat Kolcu" Yazan siyah beyaz Beşiktaş  forması hediye edildi. 

Ziyaretten oldukça memnun kalan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu; Beşiktaşlılar derneğinin örnek faaliyetler içerisinde olması topluma örnek davranışlarda bulunması çok önemli buluyorum yeni yılı Huzurevinde yaşlıların yanında geçirmenizde ayrı bir anlam taşıdı. Toplumun huzuru için bu tarz faaliyetlerin artırılması lazım bizler Aksaray Spor camiasının yanında yer aldık onlarla sporun kardeşlik ve  dostluk olduğunu yansıtmaya çalıştık Amatör spor benim hobim Beşiktaş ise sevdamdır. sizlere de tüm spor camiasına başarılar dilerim dedi.

Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Melih Altınsoy’da "Beşiktaş’ın onursal başkanı Sayın Süleyman Seba ‘’ iyi insan olmadan Beşiktaşlı olunmuyor’’ demişti onun için bazen kimsesiz çocukları bazen yaşlıları bazen eğitim kurumlarını ziyaret ediyoruz Beşiktaş ruhunu yansıtmak için çabalıyoruz. Sizinde gayretli çabanızı biliyoruz Amatör spor için çok verimli çabanızı taktir ediyoruz" dedi

Ziyaret eski günlerin ve Beşiktaş’ın durumuyla ilgili sohbetin ardından Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum