-

AKSARAY CUMHURBAŞKANININ VE ONUN YOL ARKADAŞLARININ YANINDA

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri ve Türkiye Genel Seçimleri için geri sayım sürerken AK Parti Aksaray il teşkilatı saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.

AKSARAY CUMHURBAŞKANININ VE ONUN YOL ARKADAŞLARININ YANINDA
18 Nisan 2023 - 09:01
Bu kapsamda Aksaray’da temaslarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk beraberindeki teşkilat mensupları ve 28. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan, ilçe ziyaretlerine İl merkezi, Gülağaç, Güzelyurt ve Eskil ile devam etti.

AK Parti Aksaray teşkilatları olarak seçimden seçime sahada olan bir parti olmadıklarını vurgulayan İl Başkanı Hamza Aktürk, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Genel Seçimleri için saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili adaylarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, ana kademelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve her noktadaki görev arkadaşlarımızla birlikte saha çalışmalarımızı sürdürüyor, üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Gülağaç, Güzelyurt ve Eskil ziyaretlerimizin ardından il merkezinde temaslarımıza devam ettik. Gün boyu hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize desteklerini istedik.
Sahaya çıktığımız ilk günden beri tüm vekil adayı arkadaşlarımızla Aksaray’ımızı karış karış geziyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın yoğun teveccühü bize de moral sağlıyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Aksaray’ımızda yeni bir destan yazarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlayacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta aziz milletimiz yine ferasetini ortaya koyacak ve partimize en büyük desteği Aksaray’ımızdan sağlayacağız” dedi.

Aksaray’dan Cumhuriyet tarihindeki en yüksek oyu alacaklarının altını çizen 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, “Aksaray halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühü çok yüksek. Cumhuriyet tarihindeki en yüksek oyu Aksaray’dan bu dönemde alacağız inşallah. Cumhur İttifakı’mızın tüm milletvekillerini Aksaray’ımızdan meclise göndererek Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyla destek vereceğimize inanıyoruz. Milli teknoloji hamlelerimiz ve diğer eser hizmetlerimiz devam edecek. 21 yılda kazandığımız demokratik ve sosyal hiçbir kazanımı geri verme niyetinde değiliz. Doğru zaman, doğru adam diyerek tüm Aksaray halkımızı selamlıyorum” diye konuştu.

Sahadan olumlu geri dönüşler aldıklarını aktaran Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy ise, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Genel Seçimleri için saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe ziyaretlerimizin ardından Aksaray’da temaslarımıza devam ettik. Gün boyu hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize desteklerini istedik. Sahaya çıktığımız ilk günden beri tüm vekil adayı arkadaşlarımızla Aksaray’ımızı karış karış geziyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın yoğun teveccühü bize de moral sağlıyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Aksaray’ımızda yeni bir destan yazarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlayacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

20 yılda 100 yıllık işler yaptıklarını vurgulayan Milletvekili Adayı Sevinç Kasal, “Türkiye Yüzyılı’nın şafağında, 14 Mayıs seçimlerimin arifesindeyiz. Bu klasik, normal bir seçimin çok daha ötesinde bir seçim olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını tamamladık. Şimdi 2. yüzyıla giriyoruz ve başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi dünya lideri var. İnşallah Genel Başkanımızı geçmişte aldığı oylardan çok daha yüksek bir oy ile yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. İktidarımız dönemimizde 100 yıla sığacak işler yaptık. Bu güne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti döneminde Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza atıldığını söyleyen Milletvekili Adayı Av. Sinan Özkan ise, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere adım adım yaklaşıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta parlamentomuzu Aksaray’dan büyük bir milletvekili sayısıyla destekleyeceğiz. Bugün esnafımız ve halkımızla bir araya gelerek AK Parti’mizi anlatmaya çalıştık. Allah’a şükür güzel bir teveccüh var başta Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’mize. Yıllardır yapılan hizmetlerin boşa gitmediğini görüyoruz. Bu ülke yerli ve milli askeriyesiyle, yerli aracıyla, yerli gemileriyle günden güne ekonomide kendini geliştiriyor. İnşallah bunların devam etmesi için yapılacak çok işimiz var, bu millete borcumuz var. Biz AK Parti olarak 2002’de çıktığımız bu yolda bütün hizmetlerimizi milletimizin uğruna yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum