-

AKSARAY'DA 11 AYRI HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI

Konuya ilişkin il emniyet müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Ağaçören ilçesinde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ağaçören İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince yapılan detaylı inceleme ve araştırmalar sonucu...

AKSARAY'DA 11 AYRI HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI
27 Temmuz 2020 - 10:37
Konuya ilişkin il emniyet müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Ağaçören ilçesinde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ağaçören İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince yapılan detaylı inceleme ve araştırmalar sonucu; hırsızlık olaylarını Emrah. G.(32), Emrah. G.(27), İbrahim A. (33), yabancı uyruklu Ogtay M.(23) isimli şahısların gerçekleştirdiği, her iki hırsızlık olayı öncesi şüpheli şahısların ilçenin elektrik akımlarını kestikleri tespit edilmiş, yapılan operasyon sonucu 4 şüpheli sahte kimlik ile birlikte hırsızlık olaylarında kullandıkları, levye, tornavida, anahtar takımı vb. suç aletleri ile yakalanarak gözaltına alınmıştır. Çalınan 1 adet Tofaş marka araç ve 1 adet New Holland marka traktör şüphelilerin sattıkları şahıslardan temin edilerek sahiplerine teslim edilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahısların yapılan sorgulamalarında;  2015-2020 yılları arasında 6 İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, 2 Oto Hırsızlığı, 1 Evden Hırsızlık, 1 Hayvan Hırsızlığı ve 1 Mala Zarar Verme olayı olmak üzere toplam 11 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.

24.07.2020 günü adli makamlara sevk edilen Emrah G. Ogtay M. ve Emrah G. isimli şahıslar TUTUKLANARAK Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiş, İbrahim A. Savcılıkça Serbest bırakılmıştır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum