-

AKSARAY'DA 2022 YILIINDA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 2078 KİŞİ JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 2022 yılı içerisinde Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan (2078) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

AKSARAY'DA 2022 YILIINDA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 2078 KİŞİ JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI
03 Ocak 2023 - 10:07
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

          Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla icra edilen faaliyetler kapsamında; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 2022 yılı içerisinde Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan (2078) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

          Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum