-

AKSARAY'DA BASKETBOLU SEVDİRMEK VE TÜRK BASKETBOLUNA YENİ YILDIZLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

AKSARAY'DA BASKETBOLU SEVDİRMEK VE TÜRK BASKETBOLUNA YENİ YILDIZLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
02 Kasım 2019 - 12:30
(Haber-Fotoğraf Savaş Ulukaya)

Gençlik ve Spor İl müdürlüğü programında bulunan Basketbol İl temsilciliği İle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Mehmet Korkmaz tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı U-12 Erkekler Basketbol turnuvası sona erdi. 

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen turnuva çok güzel maçlara sahne oldu. Birbirinden yetenekli çocukların yer aldığı Basketbol turnuvasında Anadolu Sağlık Spor Kulübü birinci, Akademi Spor Kulübü ikinci, Göktürk Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü, Metropol Koleji Spor Kulübü ( B ) dördüncü, Metropol Koleji Spor Kulübü ( A ) beşinci olarak tamamladı. 

Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. 

Basketbol İl temsilcisi Ahmet Beşiri, Gsim Basketbol Antrenörü Mehmet Korkmaz, Metropol Koleji Antrenörü Ahmet Polat, Metropol Koleji Antrenörleri Savran Kaan Telli -Lütfi Özdemir ile Göktürk GSK antrenörü Emre Atarbay turnuva boyunca gösterdikleri sportmenliğe yakışır, dostane tavırlarıyla genç basketbolculara örnek oldular. 

  GSİM Basketbol Antrenörü Mehmet Korkmaz, Aksaray’da üç yıldır 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı adı altında düzenlenen bu turnuvanın ikinci dönem 2019-2020 sezonu il derece maçları ve yetenek yarışmalarının da yapılacağını müjdeledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum