-

AKSARAY'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA 60 LİTRE SAHTE ALKOL VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü, ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, sahte/kaçak alkol imal ve ticareti ile tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramalar sonucunda, (60) litre sahte alkol, (6) kg tütün ve (1000) adet boş makaron ele geçirildi.

AKSARAY'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA 60 LİTRE SAHTE ALKOL VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ
19 Nisan 2023 - 08:04
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, " Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçunun önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

     Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü, ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, sahte/kaçak alkol imal ve ticareti  ile tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramalar sonucunda, (60) litre sahte alkol, (6) kg tütün ve (1000) adet boş makaron ele geçirilmiştir.

     Söz konusu malzemelere el konularak şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

     Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz  demeden  aralıksız devam edilecektir."
denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum