-

AKSARAY'DA GASP VE YAĞMA ŞUÇUNDAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Aksaray Selçuklu Mahallesinde A.S.’nin Darp edilerek, silah tehdidi ile zorla senet imzalattırılması, para ve cep telefonunun yağma edilmesi, elleri ayakları bağlanmak suretiyle alı konulması olayı ile ilgili 4 şüpeli yakalandı.

AKSARAY'DA GASP VE YAĞMA ŞUÇUNDAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
13 Şubat 2020 - 15:36
Aksaray Selçuklu Mahallesinde  A.S.’nin Darp edilerek, silah tehdidi ile zorla senet imzalattırılması, para ve cep telefonunun yağma edilmesi, elleri ayakları bağlanmak suretiyle alı konulması olayı ile ilgili 4 şüpeli yakalandı.

Aksaray Selçuklu Mahallesind 10 Şubat günü saat: 14.00 sıralarında   A. S. yi Darp edilerek, silah tehdidi ile zorla senet imzalattırılması, para ve cep telefonunun yağma edilmesi, elleri ayakları bağlanmak suretiyle alı konulması olayı ile ilgili olarak Aksaray il emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi olarak tespit edilen; A.H., Ş. H., T.H. ve G.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin yapılan üst aramasında Ş.H. isimli şahsın üzerinde A.S. ye ait cep telefonu, şüphelilere ait olayın meydana geldiği ikamette yapılan aramada ise A.S. ye ait cüzdan, 2 adet metal kelepçe kutusu ve biber gazı ele geçirildi.

    

Aksaray il emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde adli işlemleri tamamlan şüpheli şahıslar Çıkarıldıkları mahkemede Şüphelilerden G.E. ve H.S. Denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakıldı, A.H. ,Ş.H., T.H. isimli üç şüpheli  ise Tutuklanarak Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum