-

AKSARAY'DA HELİKOPTERLİ TRAFİK DENETİMİ

Aksaray Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafiğin yoğun olduğu güzergahlarda Helikopter ile kırmızı ışık ihlali, cep telefonu ile görüşme, emniyet şeridi ihlali ve Emniyet kemeri ihlalleri yapan sürücüler üzerine denetim gerçekleştirildi.

AKSARAY'DA HELİKOPTERLİ TRAFİK DENETİMİ
22 Aralık 2022 - 10:54
Konu hakkında verilen bilgide; "Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla ilimizde trafiğin yoğun olduğu güzergahlarda Trafik Başkanlığı ve Havacılık Daire Başkanlığı ile koordineli olarak Helikopter ile Havadan Özel Denetim yapılmıştır.
        
21 Aralık 2022 tarihinde 14.00-15:00 saatleri arasında Aksaray Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafiğin yoğun olduğu güzergahlarda Helikopter ile kırmızı ışık ihlali, cep telefonu ile görüşme, emniyet şeridi ihlali ve Emniyet kemeri ihlalleri yapan sürücüler üzerine denetim gerçekleştirilmiştir. Helikopter görevli personelimizce yapılan ihlallerin, çevirme ekibine bildirilmesi suretiyle gerçekleşmiş, vatandaşla yüz yüze temas sağlanmış yapmış oldukları hatalar kendilerine aktarılmış gerekli cezai işlem uygulandıktan sonra sürücülerin uyarılarak yollarına devam etmeleri sağlanmıştır.

Helikopter ile havadan yapılan denetimde; kusurlu görülen 27 araç ve sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerinden idari para cezası uygulanmıştır.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü olarak trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak trafik denetimleri artarak ve kararlılıkla devam edecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum