-

AKSARAY'DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU; 2 GÖZALTI

Aksaray'da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen V. K. ve E. K. isimli şahıslar jandarma tarafından yakalandı.

AKSARAY'DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU; 2 GÖZALTI
12 Aralık 2022 - 08:45
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen V.K. ve E.K. isimli şahısların evinde ve eklentilerinde yapılan aramada; (150) gr. skunk, (35) gr. kubar esrar, (5) adet Lyrıca uyuşturucu hap, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet kurusıkı tabanca ve şarjörü, (33) adet av tüfeği fişeği ve (1) adet pala bıçağı ele geçirilmiştir.

          Şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.
 

          Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum