-

AKSARAY'DA KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve komando unsurlarının da desteğiyle Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Kasten Öldürme” suçundan arandığı ve hakkında “6 yıl 3 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen Y. Ç. isimli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.

AKSARAY'DA KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
02 Mart 2023 - 09:01
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

    Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve komando unsurlarının da desteğiyle Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Kasten Öldürme” suçundan arandığı ve hakkında “6 yıl 3 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen Y.Ç. isimli şahıs düzenlenen operasyonla yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
    
    Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum