-

AKSARAY'DA YOLDA MAHSUR KALAN AVUKAT VE AİLESİNİ AFAD KURTARDI

Aksaray merkez İncesu-Karapınar yolunda, yolda çamura saplanarak mahsur kalan Avukat çift ve 2 çocuğu AFAD ekiplerinin yardımıyla kurtarıldılar...

AKSARAY'DA YOLDA MAHSUR KALAN AVUKAT VE AİLESİNİ AFAD KURTARDI
28 Aralık 2019 - 17:31
Aksaray merkez İncesu-Karapınar yolunda, yolda çamura saplanarak mahsur kalan Avukat çift  ve 2 çocuğu AFAD ekiplerinin yardımıyla kurtarıldılar.



Olay, saat 14.30 sıralarında Aksaray  incesu köyü-Konya Karapınar arasındaki stabilize yolda meydana geldi. Aslen Yozgatlı olan Avukat   Muhain A'nin kullandığı 06 AC   37** plakalı araç, Dipini yaylası yakınlarında yolda çamura saplandı. Avukat çift  araçlarını saplandığı yerden çıkartamayınca 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD ekiplerinin girişimiyle araç çamura saplandığı yerden kurtarıldı. Avukat çift yardımlarından dolayı AFAD ekiplerine teşekkür etti. Kurtarma çalışmalarına katılan İncesu köyü muhtarı İsmail Uysal yaptığı açıklamada, "Mahsur kalan avukat eşleri ve çocuklarını AFAD'ın başarılı operasyonu ile kurtardık. 2 saat önce, Sağlık Bakanlığı'na ait UMKE aracı yine bu yolda çamura saplanarak mahsur kaldı. UMKE aracını muhtarlığımıza ait kepçe ile saklandığı yerden kurtardık. Halkımız kış ayı ile birlikte  tarla tali yollarına girmesinler.Arazinin girilecek bir konumu yok bilginiz olsun. Ailemize geçmiş olsun" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum