-

AKSARAY GENÇ MÜSİAD SAĞLIK ORDUSU NEFERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Aksaray Şubesi, COVID-19 ile aylardır mücadele eden sağlık ordusu mensuplarına moral ziyaretinde bulundu. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Genç MÜSİAD Aksaray Başkanı Said Sametoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

AKSARAY GENÇ MÜSİAD SAĞLIK ORDUSU NEFERLERİNİ ZİYARET ETTİ
07 Ocak 2021 - 12:57
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Aksaray Şubesi, COVID-19 ile aylardır mücadele eden sağlık ordusu mensuplarına moral ziyaretinde bulundu. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Genç MÜSİAD Aksaray Başkanı Said Sametoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

SAMETOĞLU "Allah hepsinden razı olsun"

 

Adeta cephede savaşır gibi mücadele eden, büyük bir özveri ve fedakârlık ile mesai harcayan sağlık çalışanlarımıza moral vermek ve destek olmak adına hastanemizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi  takdim ettik.

Ülkece içerisinde bulunduğumuz bu zor dönemde en zorlu mücadeleyi veren sağlık ordumuzun kahraman neferlerinin her daim yanında olduğumuzu belirtmek, kendilerine olan inancımız ve güvenimizi bir kez daha yenilemek adına sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik.

Salgınla en ön saflarda, bütün fedakârlığıyla savaşan sağlık çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

MUTLU “Çalışmalarında başarılar diledi”

 

Yapılan ziyaretten hastane personeli ve şahsı adına memnuniyet duyduğunu dile getiren Aksaray EAH Başhekimi Dr. Öğrt. Üyesi Hüseyin MUTLU, Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.                                                                                      

YORUMLAR

  • 0 Yorum