-

AKSARAY İHH'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BAŞKAN ŞENOL KORKMAZ OLDU

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneğinde başkanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. İHH'nın kurucusu olarak başlayıp 10 yıldır başkanlık görevini yürüten Önder Özkan, genel merkez tarafından yurtiçi ve yurtdışı proje denetleme görevine getirilmesi nedeniyle, iyilik bayrağını başkan yardımcısı Şenol Korkmaz'a devretti.

AKSARAY İHH'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BAŞKAN ŞENOL KORKMAZ OLDU
02 Aralık 2019 - 10:11
Oldukça sade geçen devir teslim töreni Kur'an tilaveti ile başlayıp, Önder Özkan ve Bölge Başkanı Ekrem Keleş'in konuşmaları ile devam etti, dua ile sona erdi.

10 YILLIK BİR İYİLİK HİKAYESİ

Salonu dolduran gönüllüler ve STK başkanlarına teşriflerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Önder Özkan, Aksaray'da iyilik alanında güçlü bir dayanışma ruhu bulunduğu, bundan dolayı da insanlık adına büyük bir mutluluk ve huzur içinde olduğunu belirtti.

10 Yılı kısaca özetleyen Özkan, ikinci bir hesap gözetmeksizin tüm faaliyetleri Allah rızası için yaptıklarını, ortada bir başarı varsa bunun tüm teşkilata ait olduğunu vurguladı. Şimdiye kadar yapılan hizmetlerden rakamlarla kısaca bahseden Özkan, bu iyiliklerin samimi dayanışmanın bir ürünü olduğunu ifade ederek, emeği geçenler için konuşma boyunca dua etti.

Kendisini, hem Türkiye hem de İslam aleminde hizmete sunulan veya yürütülmekte olan projeleri denetleme ve geliştirme sorumluluğuna davetten dolayı İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın'a teşekkür eden Özkan, davetten dolayı bahtiyar olduğunu ve iyilik adına elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Başkanlık görevini %100 ittifakla başkan yardımcısı çok kıymetli insan Şenol Korkmaz'a devretmekten dolayı da ayrıca mutlu olduğunu söyleyen Özkan, bundan sonra aynı heyecan ve azimle Aksaray'da İHH iyilik hareketinin devam edeceğine yürekten inandığını vurguladı. Merasime katılımlarından dolayı İHH İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş'e, Akdeniz Bölge Koordinatörü Fatih Yüksel'e, Proje Birim Başkanı Salih Bulga'ya, STK başkanlarına, genç ve yetişkin gönüllülere teşekkür eden Özkan, yeni başkan Şenol Korkmaz'a Allah'tan kolaylıklar diledi.

 

AKSARAY, İYİLİKTE ÖRNEK BİR İL



İHH İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş, Aksaray'dan övgüyle söz ederek konuşmasına başladı. Türkiye genelinde Aksaray'ın iyilikte her zaman ilk beşte yer almasından duyduğu kıvancı hazirunla paylaşan Keleş, Aksaray İHH'nın birçok örnek çalışmaya imza atmasından dolayı başkan Önder Özkan ve teşkilatını tebrik etti. "Allah'ın sizi ne kadar sevdiğini anlamak isterseniz, sizi ne ile meşgul ettiğine bakın." hadisini paylaşarak sözlerine devam eden Keleş, Önder Hoca ve kıymetli ekibinin sadece Aksaray değil aynı zamanda tüm İslam aleminde yaraları sarmak için sürekli çaba sarf ettiklerine şahit olduklarını, tüm gönüllü ve bağışçıların dayanışmasıyla dünyanın dört bir köşesinde sadaka-i cariye hükmünde iz bıraktıklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 10 Yıllık tecrübeden daha fazla istifade etmek için Önder Hocaya denetleme görevinin tevdi edildiğini belirten İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş, yıllara dayalı bu tecrübenin daha büyük hayırlara vesile olacak çalışmalarda hayat bulacağına emin olduğunu söyleyerek Özkan'ı tebrik etti.

 

İSTİSNASIZ TAM İTTİFAK



İstisnasız tüm yönetim kurulu üyelerinin üzerinde ittifak ettiği Şenol Korkmaz'a başkanlık görevinin hayırlı olmasını dileyen Keleş, Aksaray İHH'daki ekip ruhunun diğer İHH il teşkilatlarına örnek nitelikte olduğunu ve bunun daha da başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ettiğini söyledi.

Devir teslim esnasında halef selef iki başkanın muhabbetle kucaklaşmaları programın en anlamlı karesi olarak yorumlandı.

 

HANIMLARA CESARET VERDİ



Hanım gönüller adına söz alan Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Leyla Eser, Aksaray ve insanlık yararına hanımlara ve fikirlerine değer verip, cesaretlendirdikleri, onları sürekli teşvik ve takdir ettikleri için Önder Özkan'a tüm hanım gönüllüler adına teşekkür ederek, yeni görevlerinde her iki başkana muvaffakiyetler diledi.

 

İSTİŞAREYE ÖNEM VERDİ



Hediye takdiminden sonra söz alan yeni başkan Şenol Korkmaz, Önder Özkan'ın Aksaray ve insanlık yararına sayılamayacak kadar büyük iyiliklere imza attığını ve bunu her zaman istişare ile gerçekleştirdiğini, ekibine güvendiğini her fırsatta gösterdiğine şahit olan biri olarak Özkan'ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Aynı aşkla yola devam edeceklerini belirten Korkmaz, genel merkezden programa iştirak eden misafirler ve tüm katılımcılara şahitliklerinden dolayı teşekkür etti.

Devir teslim merasimi dua ile sona erdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum