-

AKSARAY TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ PİRİ MEHMET PAŞA ÇARŞISINDA HİZMET VERECEK

Aksaray Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, mülkiyeti Aksaray Belediyesine ait Piri Mehmet Paşa çarşısında hizmet vermeye hazırlanıyor.

AKSARAY TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ PİRİ MEHMET PAŞA ÇARŞISINDA HİZMET VERECEK
05 Ocak 2021 - 13:19
Aksaray Belediyesi ile Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolüne göre Aksaray Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Piri Mehmet Paşa Çarşısı B Blok’ta hizmet verecek. Piri Mehmet Paşa Çarşısında tapu ve kadastro işlemlerinin daha hızlı olması için ofis içi düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

Piri Mehmet Çarşısı B Blokta yapılan düzenlemelerin ardından Tapu ve Kadastro Müdürlüğü vatandaşlara kısa zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlar, ulaşımı kolay olan modern hizmet binasından tapu ve kadastro işlemlerini gerçekleştirebilecek.

 

Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün hizmet verecek olduğu blokta bina içi düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Vatandaşlarımızın kaliteli ve ulaşımı kolay olan bir noktada hizmet alması bizim için önem arz eden bir konu. Bu sebeple geçtiğimiz günlerde Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile protokol anlaşması sağlamıştık. Bu protokole göre Piri Mehmet Paşa Çarşımızın B bloğunda tapu kadastro hizmet verilmesine imkân oluşturduk. Bina içi düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından tapu ve kadastro işlemleri artık buradan yapılacak. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak için her alanda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum