-

AKSARAY VE İLÇELERDEKİ 250 MİLYONLUK PROJELERİN AÇILIŞINA İKİ BAKAN GELİYOR

Aksaray Ticaret Borsası yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Toplamda 250 milyonluk yatırımla tamamladığı, Aksaray Ticaret Borsası Aratol Lisanslı Depo Tesisleri,Aksaray Ticaret Borsası Eşmekaya Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Tarım Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nin resmi açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleşeceği bildirildi.

AKSARAY VE İLÇELERDEKİ 250 MİLYONLUK PROJELERİN AÇILIŞINA İKİ BAKAN GELİYOR
15 Kasım 2018 - 13:20
Aksaray Ticaret Borsası yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Toplamda 250 milyonluk yatırımla tamamladığı, Aksaray Ticaret Borsası Aratol Lisanslı Depo Tesisleri,Aksaray Ticaret Borsası Eşmekaya Lisanslı Depo Tesisleri, Aksaray Ticaret Borsası Eskil Tarım Ticaret Merkezi, Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nin resmi açılışı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve M. Rifat Hisarcıklıoğlunun katılımı ile gerçekleşeceği bildirildi.

4 tesisin açılışını yakın zamanda iki bakanın yapacağını belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray’ımıza önemli yatırımlar yapmaya “Daha Çok İstihdam, Daha Çok Üretim” sloganı ile hareket etme bilinci ile yolumuza devam edeceğiz.  250 milyonluk yatırımla sona gelinen projelerimiz Ülkemize, bölgemize, şehrimize, tüccarlarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yakın zamanda resmi açılışını yapacağımız projelerin mutluluğunu birlikte yaşayacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum