-

AKSARAYLI BOKS ŞAMPİYONU FRANSA'DA YILIN ADAMI SEÇİLDİ

Fransa’da yaşayan hemşerimiz Thai Boks Şampiyonu Kemal Altınpınar, bir yılda aldığı 3 altın kemer ile yılın adamı seçildi.

AKSARAYLI BOKS ŞAMPİYONU FRANSA'DA YILIN ADAMI SEÇİLDİ
13 Ocak 2020 - 10:20
Fransa da ikamet eden Aksaray doğumlu Kemal Altınpınar, adını boks sporunda elde ettiği başarılarla duyurdu. Avrupa’da üst üste 3 kez şampiyonluk yaşayan ve son yılda katıldığı müsabakalarda 3 altın kemer sahibi olan başarılı sporcu Kemal Altınpınar, Fransa’da yılın en başarılı sporcusu ilan edildi.  

 

Thai Boks şampiyonu Kemal Altınpınar’ı yılın adamı seçen Monterelais Meclisi, Jean Allasseur Spor Merkezi’nde düzenlenen ödül törende başarılı sporcuları ödüllendirdi. Üst üste şampiyonluk yaşayan hemşehrimiz Kemal Altınpınar gecenin ilgi odağı oldu. Göğsümüzü kabarttı.

 

Başarılı sporcu Kemal Altınpınar, törende yaptığı açıklamada, “Thai Boks şampiyonasında,1 senede 3 kemer getirdim. Şehrin tarihinde bir ilk olduğu için yılın adamı seçtiler” dedi.

 

Aksaray’lı Kemal Altınpınar konuşmasının devamında, “Türk olmaktan ve kazanmaktan her zaman gurur duyuyorum” diyerek en büyük hayalinin Türkiye adına yarışmak olduğunu da söyledi.

 

Altın kemer sahibi Kemal Altınpınar, geçtiğimiz Ağustos ayında Aksaray Belediyesinin düzenlediği ‘Gurbetçiler Buluşması’ programına katılmış, Thai Boks şampiyonasında Rus Rakibini yenerek kazanmış olduğu altın kemeri Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hediye etmişti. Başkan Evren Dinçer, şampiyonu başarısından dolayı tebrik etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum