-

Ankara Özel Harekat polisleri Aksaray'da ayakta alkışlandı

Ankara Sincan da bulunan Şehit Ali Er yerleşkesinden Aksaraya gelen 10 kişilik gazi gurubu birinci gününde Aksarayda büyük ilgi gördü.

Ankara Özel Harekat polisleri Aksaray'da ayakta alkışlandı
19 Aralık 2019 - 00:35
 

Ankara Sincan da bulunan Şehit Ali Er yerleşkesinden Aksaraya gelen 10 kişilik gazi gurubu birinci gününde Aksarayda büyük ilgi gördü Saat 11 de Aksaraya gelen özel harekatçılar ilk önce Aksaray Valisi Ali Mantı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret oldukça samimi ortamda geçti zaman zaman karşılıklı duygu ve düşünceler aktarıldı gazilerimizin vatanımızın sigortası olduğu belirtildi.

Özel Harekat gazileri daha sonra Şehit Ali Er Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştular. Sıfır atık ile ilgili basket atılarak duyarlılık sergilediler SINIFLARDA öğrencilerle buluştular sinevizyon seyrinin ardından bir öğrencinin okuduğu şiirle gazilerin gözleri doldu. Okul yaretinin ardından Özel Harekatçı şehit Önder Güzelin Annesini ziyaret ederek elini öpen Gaziler proğramınız Polis okulunda devam ettirdi. Yemek öncesi 500 kız öğrenciye hitaben kısa konuşmanın ardından yemek duası okundu. Gazilerler Polis okulu müdürünün misafiri olarak bulunduğu öğle yemeğinde Vali Yardımcısı Mustafa Türkcanla birlikte sohpet ettiler.

ANKARA ÖZEL HAREKAT ŞUBE Müdürlüğü gazileri Aksaray şehitliğine uğradılar orada Şehit Ali Er ile Şehit Önder Güzelin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktılar. Daha sonra Somuncu Baba külliyesinde önce Çilehane ziyaret edildi, Somuncu Baba mezarına fatiha okunarak ziyarette bulundular. Geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz Osman Ay'ın mezarında ziyaret eden Gaziler Somuncu Baba müzesini gezdiler, bilgi aldılar anlatılanlara hayran kaldılar.

Gaziler buradan Aksaray  Emniyet Müdürü Murat Kolcuyu makamında ziyaret ederek sohpet ettiler. KOLCU kendisinin  ŞEHİT ALİ ER sayesinde özel harekatçı olduğunu belirterek rahmetle andığını söyledi hatıralarını anlattı. Özel harekatçılar saat 17de Pomem de öğrencilerle söyleşi yaptılar öğrencilerin hilal bıyıklı özel harekatçılar marşıyla manevi coşkular zirveye çıktı ayakta alkışlayarak Türye sizinle gurur duyuyor diye tempo tuttular gazilerin hatıralarını anlatırken bazı çatışmalarda vucudundan eksilmeler olduğunu. Ancak görev aşkının ağır bastığını belirterek dik durmaya çalıştıklarını söylediler. Öğrencilere devletin polisi olun sadece göreve odaklanın en iyi polis görevini devleti için en iyi  yapabilendir diyerek farklı akımlardan uzak durmalarını tavsiye ettiler.



Saat 19 da Aksaray Belediyesinin Özel Harekatçıların (Altuntaş Otelde) onurlarına verdiği yemekte Başkan Vekili Yakup Kadri Perek ile bir araya  geldiler  Olumlu bir havada geçen yemek proğramınada birer konuşma yaptılar Gaziler adına Atilla Aksaray halkı bugün bizleri bağrına bastı gerçekten gurur verici bir durum diyerek Başkan Vekili Perek'e teşekkür etti, Başkan Vekili Yakup Kadri Perek'te Belediye  başkanımız Evren Dinçer bey Amcasının rahatsızlığından dolayı katılamadı çok Selamları var Aksaray'dan menmun ayrılmamız dileğimizdir Aksaray'ın yit evladı Eraslan Er beye de selamlarımızı iletiniz Her zaman bekleriz diyerek memnuniyetini beyan etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum