-

ATSO VE AKSARAY TEKSTİL ÜRETİCİLERİ KONFEKSİYONCULAR DERNEĞİNDEN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği ilimizde örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

ATSO VE AKSARAY TEKSTİL ÜRETİCİLERİ KONFEKSİYONCULAR DERNEĞİNDEN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
04 Ocak 2023 - 12:13
Aksaray’daki tekstil üreticilerinin katkılarıyla düzenlenen proje kapsamında derneğe bağlı üretici firmalar, Aksaray Valiliği aracılığıyla ilimizdeki KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine kıyafet desteğinde bulunacak.

Proje hakkında açıklama yapan Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği Başkanı aynı zamanda ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, yaptığı açıklama da “Geçtiğimiz aylar içerisinde resmi olarak kuruluş işlemleri tamamlanan ve ilimizde çalışmalarına başlayan Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği olarak ilimizde sosyal sorumluluk projesini planlayarak hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda derneğimize kayıtlı tekstil üreticilerimiz ile yaptığımız istişareler, Aksaray Valiliğimiz ve ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş’ın da desteği ile projemizi olgunlaştırarak kamuoyu ile paylaşıyoruz.
Proje kapsamında dernek üyelerimiz, Aksaray Valiliğimiz aracılığıyla Aksaray’daki KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize kıyafet desteği sağlayacaklardır. Aksaray’da daha önce buna benzer bir çalışmayı yine ATSO 3. Meslek Komitesi olarak bizler yapmıştık. Bu sefer daha kapsamlı bir şekilde hazırlayarak çok daha fazla öğrencilerimize ulaşmak istiyoruz. Buradan projemizi hayata geçirmeyi gönülden kabul eden ve destek veren Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği üyelerimize, Aksaray Valiliğimize ve ATSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Projemize katkı sağlamak isteyen, bu sosyal sorumlulukta bizim de bir payımız olsun demek isteyen tüm firmalarımıza kapımız sonuna kadar açık olup sosyal sorumluluk projemizin hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum