-

AY YILDIZLI AYDINLATMALAR AKSARAY'IN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

Şehrin her noktasında estetik çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi kavşak noktalarını ay yıldızlı dekoratif aydınlatmalarla donattı. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi kavşağına, Cumhuriyet Bulvarı kavşağına ve Pazar pazarı kavşağına ay yıldız görünümlü dekoratif aydınlatmalar yerleştirilmişti.

AY YILDIZLI AYDINLATMALAR AKSARAY'IN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI
20 Ağustos 2021 - 13:07
Aksaray Belediyesi şehre estetik dokunuşlarda bulunmaya devam ediyor.

Şehrin her noktasında estetik çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi kavşak noktalarını ay yıldızlı dekoratif aydınlatmalarla donattı. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi kavşağına, Cumhuriyet Bulvarı kavşağına ve Pazar pazarı kavşağına ay yıldız görünümlü dekoratif aydınlatmalar yerleştirilmişti. Vatandaşların yeni aydınlatmaları beğeni ile karşılamasının ardından Ankara Yolu üzerindeki Makas kavşağı olarak bilinen noktaya ay yıldızlı aydınlatmalar yerleştirildi.

Aydınlatma çalışmalarında kavşağın orta noktasında ay ve yıldız simgeleri kullanılırken kavşağın diğer noktaları ise aydınlatmalı ‘Aksaray’ yazısı ve yıldızlarla süslendi. Yolun aydınlatılmasında ise yıldız görünümlü ışıklandırmalar kullanıldı.

Aydınlatma çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şehre estetik görünüm kazandırmak için birçok çalışma yaptıklarını ifade etti. Ay yıldızlı aydınlatmaların vatandaşlar tarafından beğenilmesi ile sayısını artırdıklarını vurguladı. Şehre güzel görünüm kazandırılacak çalışmalara devam edileceğinin söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum