-

BAKAN ALBAYRAK'A AKSARAY'IN SORUNLARI İLETİLDİ

Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri en Yakın Zamanda Ödenecek” Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda düzenlenen Nevşehir İş Dünyası Buluşması toplantısında iş dünyasının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

BAKAN ALBAYRAK'A AKSARAY'IN SORUNLARI İLETİLDİ
14 Aralık 2019 - 10:04


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda düzenlenen Nevşehir İş Dünyası Buluşması toplantısında iş dünyasının sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Toplantıya Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Kamu Bankaları Genel Müdürleri ve iş adamları katıldı.

Toplantıya Aksaray'dan katılan heyet adına konuşan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la Tarım ve Hayvancılık desteklemelerinin biran önce ödenmesi üretici ve çiftçileri bir nebzede olsa rahatlatacağını ifade etti. Bakan Albayrak'ta gerekli desteklerin biran önce ödenmesi konusunda söz vererek " Her zaman Türk çiftçisinin, üretenin ve üreticinin yanında olacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum