-

BAŞKAN DİNÇER "ÇALIŞMALARIMIZ PROGRAMLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Belediye ekipleri, özellikle içme suyu altyapısının yenilenmesi ve sıcak asfalt konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

BAŞKAN DİNÇER "ÇALIŞMALARIMIZ PROGRAMLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"
10 Ekim 2019 - 14:16
Aksaray belediyesine bağlı ekipler yaz sezonunun bitmesine az bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle sıcak asfalt ve asbest borularla ilgili yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Saatçioğlu karşısı Uluırmak üzerinde başlatılan köprü yapımı ve şehir genelinde yapılan kavşak ve trafik düzenlemelerinin yanısıra sağlıksız asbest borularının değiştirilmesi çalışmaları programlı ve eş zamanlı devam ediyor.

Belediye ekipleri, şehrin muhtelif bölgelerinde, içme suyu şebekesi, kanalizasyon, park bahçe ve sıcak asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bazı ekipler sabah erken saatlerden itibaren çalışmalara başlarken, asfalt ekipleri asfaltın da sıcağına rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürüyorlar.

Belediye ekipleri, bazı mahallelerde sıcak asfalt çalışması yaparken, bazı ekiplerde yolların asfaltlanması için zemin çalışması yapıyorlar.

Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri ise şehrin muhtelif yerlerinde yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Aksaray Belediye Evren Dinçer, göreve geldikleri günden bugüne kadar şehrin altyapısı ve üst yapısı konusunda çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve halende bu konudaki çalışmaların devam ettiğini belirterek özellikle yaz sezonunda şehri adeta şantiyeye çevirdiklerini belirtti.

Çalışmaların programlı şekilde yapıldığına dikkat çeken Başkan Dinçer, özellikle altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde yapıldığını ve yolların en güzel şekilde halkın hizmetine sunulduğunu kaydetti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum