-

BAŞKAN DİNÇER; ''ŞEHRİMİZİN EMEKÇİSİ SANAYİ ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN HİZMETİNDE OLDUK''

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partiye destek istemek için Yeni Sanayi Sitesi (ASTİM) esnaflarını ziyaret etti.

BAŞKAN DİNÇER; ''ŞEHRİMİZİN EMEKÇİSİ SANAYİ ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN HİZMETİNDE OLDUK''
04 Mayıs 2023 - 13:13
Seçimlere sayılı günler kala saha da çalışmalarını hızlandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Milletvekili adayı Sinan Özkan, Belediye meclis Üyeleri ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni sanayi sitesi esnaflarından destek istedi.

Görev süreci boyunca esnaflarla sık sık bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleyen Başkan Dinçer ve beraberindeki Milletvekili adayı Sinan Özkan Yeni Sanayi sitesi esnafları tarafından ilgi ile karşılandı.

Başkan Dinçer, esnaflara Ak Parti hükümetleri döneminde yapılan icraatları anlattı. Aksaray Belediyesi tarafından devam eden ve tamamlanan projeler hakkında da esnafları bilgilendiren Başkan Dinçer’in ziyaretinden esnaflar memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Aksaray’da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük bir teveccüh olduğunu söyleyen Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Yeni Sanayi Sitesi esnaflarımız ülkemiz açısından kritik bir süreç olan 14 Mayıs seçimlerinin öneminin farkında. TOKİ ve Aksaray Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Yeni Sanayi Sitemizde kendi iş yerinin sahibi olan esnaflarımız iş yerlerini memnuniyetle kullanıyor. Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de Cumhurbaşkanımıza tam destek vereceklerini ifade ediyorlar. Bizlerde şehrimizin emekçisi sanayi esnafımızın her zaman hizmetinde olmaya devam edeceğiz.’’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum