-

BAŞKAN DİNÇER VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Milletvekili ve adayı Cengiz Aydoğdu ve AK Parti Milletvekili adayı Sinan Özkan, merkez mahalle muhtarlarıyla Öğretmenevi’nde bir araya geldi.

BAŞKAN DİNÇER VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
09 Mayıs 2023 - 13:15
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Milletvekili ve adayı Cengiz Aydoğdu ve AK Parti Milletvekili adayı Sinan Özkan, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür katılımı ile merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Öğretmenevi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Belediye Başkanı Dinçer, ülkenin kaderini belirleyecek bir seçimin arefesinde olduklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti hükümeti döneminde muhtarların sosyal haklarının yeniden düzenlendiğini belirtirken istikrarın sürmesi için destek beklediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise belediye olarak muhtarlarla her zaman koordine ve istişare içerisinde olduklarını hatırlattı. Devlet ve millet dayanışmasının en açık örneğinin muhtarlarla sergilendiğini aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Değerli muhtarlarımız gibi bizimde bir amacımız, gayemiz var; o da şehrimizin her noktasına hizmet ulaştırabilmek. Biz her zaman muhtarlarımızla koordineli bir çalışma sergiliyor, öncelik sırasına göre projelerimizi hayata geçiriyoruz. Herhangi bir mahalleye hizmet ulaştırırken muhtarlarımızdan istifade ediyoruz.  Muhtarlarımız ile kuvvetli bir iletişim halindeyiz. Biz şehrimizin her noktasında azim ve kararlılıkla çalışırken insanlarımızın sağduyulu davranarak bizim samimiyet ve gayretimize inandığını düşünüyorum. Çünkü bizim insanımız yapılan her işi çok net görür. Ülkemizde istikrarın sürmesi için tüm muhtarlarımıza 14 Mayıs’ta gereken hassasiyeti göstereceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Parti Milletvekili ve adayı Cengiz Aydoğdu ve AK Parti Milletvekili adayı Sinan Özkan, 14 Mayıs’ta millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadıklarını söylerken seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz demeden bu millete hizmet etmek için çalışmaya hazır olduklarını söylediler.

Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Parti heyeti muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum