-

BÖLGE BAROLARI AKSARAY'DA BİR ARAYA GELDİ

30 Aralık 2014 Salı günü Aksaray Barosu ev sahipliğinde; Kayseri Barosu Başkanı Av. Fevzi KONAÇ, Konya Barosu Başkanı Av. Fevzi KAYACAN, Kırşehir Barosu Başkanı Av. Mehtap KARABURÇAK TUZCU, Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi ÖNCÜL ve Niğde Barosu Başkanı Av. Hüseyin DEMİRBİLEK Aksaray’da bir araya geldiler.

BÖLGE BAROLARI AKSARAY'DA BİR ARAYA GELDİ
31 Aralık 2014 - 09:40
Bölge baroları arasındaki iletişim ve işbirliğinin  güçlendirilmesi ile  mesleki sorunlar ve hukuki gelişmelere ilişkin görüşlerin paylaşılması bakımından  Kayseri, Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde Baro Başkanları ile bir araya geldiklerini dile getiren Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT, yapmış olduğu açıklamada;

Aksaray Barosu öncülüğünde  bölge barolarının bir araya gelmesinin önemine değinerek  avukatlık mesleğinde yaşasan sorunlar ve çözüm yolları, güncel hukuki düzenlemeler,avukatlık mesleğine yönelik saldırılar,mesleğin itibarı, avukatlık kanununda yapılması düşünülen değişiklikler  ve bölgenin hukuki  ve güncel  konularda görüş alışverişinde bulunduklarını  toplantının verimli geçtiğini, bundan sonra her ay bir baro  başkanlığında bu tür toplantıların yapılması  hususunda görüş birliğine varıldığını ifade eden BOZKURT katılan baro başkanlarına teşekkür ederek sözlerine son verdi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum