-

BUNU DA GÖRDÜK! AKSARAY'DA BİR VATANDAŞIN EVİNDEN KAZAN ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Aksaray'da yaşanan hırsızlık olayında Akhisar Köyünde ikamet eden bir şahsın köyde bulunan evinden (2) adet bakır kazan, (1) adet alüminyum kazan, (1) koli çay ve (1) koli makarna çalan zanlı Jandarma tarafından yakalandı.

BUNU DA GÖRDÜK! AKSARAY'DA BİR VATANDAŞIN EVİNDEN KAZAN ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI
29 Mart 2023 - 08:30
Konuya ilişkin Aksaray il Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama şu şekilde; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İli Merkez İlçesi Akhisar Köyünde ikamet eden bir şahıs, 112 acil ihbar hattını arayarak,  köyde bulunan evinden (2) adet bakır kazan, (1) adet alüminyum kazan, (1) koli çay ve (1) koli makarnanın çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve asayiş timleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucunda; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (1) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahsın evinde ve eklentilerin yapılan aramalarda; çalınan (2) adet bakır ve (1) adet alüminyum kazan ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler mağdura teşhis ettirilerek teslim edilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
 
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum