-

CEMİYET BAŞKANLARINDAN ESKİL ZİYARETİ

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı...

CEMİYET BAŞKANLARINDAN ESKİL ZİYARETİ
14 Şubat 2019 - 11:01
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı, Aksaray Hamle Gazetesi Sahibi Mehmet Mücahit Mercan, Aksaray Kral FM Radyosu Genel Yayın Yönetmeni Talat Belge ile birlikte Eskil Gazetesi Sahibi Hilmi Yol’un Düzenlediği bir program dâhilinde Eskil Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay Eskil TRT Muhabiri Gürsel Özkan ve Eskil Gazetesini ziyaret ettiler.

Gazeteciler Eskil Kaymakamı Kübra Karaalioğlu’nu makamında ziyaret etti. Kaymakam Karaalioğlu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu belirterek, her zaman kaymakamlık kapısının gazetecilere ve vatandaşlara açık olduğunu söyledi.  Gazeteciler Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ı da Eskil Belediyesindeki makamında ziyaret ederek Alçay ile Eskil’e yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Daha sonra Eskil Gazetesine geçen gazeteciler Eskil Gazetesinin yeni yerine geçmesi ve Hilmi Yol’un Belediye Meclis üyesi adayı olması hasebiyle Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum