-

DEMİRCİ KASABASI 15 KM ASFALTLA GÜZELLEŞİYOR

Aksaray Gülağaç ilçesine bağlı Demirci kasabasında altyapının bitmesi ile kasabanın tüm mahalle yolları 15 km. Asfaltla asfaltlanarak çamurdan kurtularak güzelleşiyor.

DEMİRCİ KASABASI 15 KM ASFALTLA GÜZELLEŞİYOR
06 Eylül 2018 - 08:02
Demirci kasabasını ziyaret eden gazetemiz yazarı Erdoğan Kaya Demirci Belediye Başkanı ile görüşmek istediğinde başkanı kasabanın ara yollarında asfalt çalışması esnasında bularak kendisinden bilgi aldı. Başkan Hüseyin Us yazarımıza şunları söyledi.

       Zaman zaman kasabamızdan geçerken çalışmalarımıza şahit oluyorsunuz. Ben hiçbir çalışmadan kaçmam, bazen koltuğumda oturur vatandaşların problemlerini dinler çözerim. Bazen bir işçi gibi iş elbisesini giyer greyderin, kepçenin ve kamyonun direksiyonuna geçer Demirci kasabası için çalışan bir Başkanım.

       Yaptığımız bir çok hizmetlerin sonunda kasabamın kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmalarını tamamladım. İller Bankasına bile bir kuruş borcumuz yok, borçsuz bir Belediyeyiz. Hizmetlerin tamamını kendi imkanlarımız ile yapmaktayız.

       Alt yapıyı bitirdikten sonra kanalizasyon çalışması sonucunda bozulan kasaba yollarını asfalta başladık. Hedefimde ilk aşamada 15 km. Asfalt atmak var, gördüğünüz gibi asfalt çalışmasına devam ediyoruz. Hava şartları uygun olursa bunu 30 km. Çıkarmayı hedefliyorum.

       Kasabamız bölgenin en büyük kasabalarından birisidir. Ayrıca kasabamız çok dağınık ve geniş bir alana dağılmış bir yerleşim birimidir. Amacım tüm kasabanın mahalle yollarını asfaltlamaktır. Bunun içinde gayret ediyorum, Demirci her hizmete layıktır” dedi.

Aksaray haber


YORUMLAR

  • 0 Yorum