-

GAZETECİLER AKSARAY'I TANITTTILAR!!!

Aksaray’da mesleğe başlayan ve uzun yıllar burada hizmet veren Okan Geçgel’in genel başkanı olduğu merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) tarafından 65 ilden katılımcılarla Nevşehir de gerçekleştirilen Dijital Medya Çalış tayına katılan Aksaraylı gazeteciler toplantıya katılan meslektaşlarına dağıttıkları broşürlerle ilimizi tanıttılar.

GAZETECİLER AKSARAY'I TANITTTILAR!!!
26 Mart 2022 - 06:33
   Aksaray’da mesleğe başlayan ve uzun yıllar burada hizmet veren Okan Geçgel’in genel başkanı olduğu merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği(TİGAD) tarafından 65 ilden katılımcılarla Nevşehir de gerçekleştirilen Dijital Medya Çalış tayına katılan Aksaraylı gazeteciler toplantıya katılan meslektaşlarına dağıttıkları broşürlerle ilimizi tanıttılar.

   Çalış tayın ilk oturumu öncesi tüm katılımcıların koltuklarına bırakılan Aksaray’ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtan broşürlerin bırakılması ile ilgili bilgi veren derneğin Aksaray il temsilcisi Ali Genç “Ülkemiz içinde ve dışında katıldığımız tüm etkinliklerde ilimizi katılımcılara çeşitli görsellerle desteklenen dokümanlarla tanıtılması geleneğimizi Dijital Medya çalış tayında da sürdürdük.
 
  Daha önce olduğu gibi  bu çalış tayda dağıtacağımız dokümanları sağlayan Aksaray’ın çalışkan ve idealist Kültür ve Turizm müdürü Mustafa Doğan bey ve ekibine bu güzel çalışma için yaptıkları destekten dolayı kendilerine canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum.

AKSARAYIN TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ NEVŞEHİRDE 65 İL TEMSİLCİSİNE TANITILDI!!!
 
   Mustafa bey den aldığımız broşürlerimizi birlikte Aksaray ilini temsilen çalış taya katıldığımız Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celil Acar, Eskil gazetesi sahibi Hilmi Yol, Sultanhanı ve Aksarayhaberleri.Gen.Tr internet gazeteleri sahibi Hüseyin Tosun tarafından dağıtıldı.
   Bültenleri alan meslektaşlarımızdan ilimizle ilgili olarak sorulan sorularına en ince şekilde verilen cevaplarla tanıtım perçinlendi.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum