-

GÜZELYURT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA ŞUÇU İŞLEYEN 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Güzelyurt İlçesi Bozcayurt Köyünde meydana gelen Silahlı Kasten Yaralama olayına karıştığı tespit edilen S.S, V.S., M.S., M.S. C.A.S. ve H.S isimli şahıslar olayda kullandıkları (2) adet av tüfeği ile birlikte yakalandı.

GÜZELYURT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA ŞUÇU İŞLEYEN 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI
11 Şubat 2022 - 09:02
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

  Yapılan çalışmalar neticesinde, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Güzelyurt İlçesi Bozcayurt Köyü mülki sınırları içerisinde meydana gelen Silahlı Kasten Yaralama olayına karıştığı tespit edilen S.S, V.S., M.S., M.S. C.A.S. ve H.S isimli şahısların olayda kullandıkları (2) adet av tüfeği ile birlikte yakalanmışlar, şüphelilerin evinde, eklentilerinde yapılan aramalarda; (1) adet ruhsatsız tabanca, (1) adet (1) adet şarjör, (30) adet 9mm çapında mermi ele geçirilmiştir.

  Şüpheliler göz altına alınmış olup, haklarında adli işlem başlatılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir."
denildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum