-

HİZMET-İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediyede çalışan 211 işçiye toplam 231 Bin TL ikramiye verdi...

HİZMET-İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR
00 0000 - 00:00
Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz, belediye işçilerine 4.dilim ikramiyelerini veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek tüm belediye işçileri adına teşekkür etti.

Çalışanın hakkının her zaman kuruşuna kadar verildiğini ifade eden Başkan Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada Aksaray’ı marka şehir yapmak için tüm belediye personeli ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Halkımız için yapılacak birçok faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız var. Elbette bunlar tek başımıza olmuyor. Hepsi işçi ve memur kardeşlerimizle beraber gerçekleştiriliyor. Aksaray’ımızı bir marka şehir haline getirmek ve daha güzel hizmetleri sunabilmek adına bizler, bir takım oyunu oynar gibi hep birlikte el birliği ile güç birliği içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu nedenle belli zamanlarda ikramiyeler konusunda değerli kardeşlerime katkılarda bulunuyoruz. Verdiğimiz bu ikramiyeler, çalışanlarımızın el emeğidir. Çalışanlarımızı kutluyor, onlara başarılar diliyorum.

Bu belediye hepimizin… O nedenle en iyi şekilde el birliği ve güç birliği içerisinde çalışacağız. Büyük projelerimiz için bir ekip olarak hazırız. Ben bu vesileyle belediyemizde çalışan tüm işçi ve memur kardeşlerimizin yeni yılını da kutluyorum.”

 

SENDİKA BAŞKANI NEDİM DENİZ:

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz ise tüm işçiler adına Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek şunları söyledi:

“Aksaray Belediyesi çalışanı olan işçi arkadaşlarımızın ayın 26’sında yatırılması gereken ikramiyeleri Belediye Başkanımızın büyük özverisiyle daha önce de yaptığı gibi gününde ve zamanında hesaplarına yatırılmıştır.

Başkanımızın seçimden bu güne kadar işçiye, emekçiye, memur da dahil tüm çalışanlara göstermiş olduğu yaklaşımdan ve alın terine vermiş olduğu kıymetten dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Her zaman işçinin memurun yanında oldu; biz de işçiler, emekçiler olarak alın terimizin son damlasına kadar belediyemizin projelerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız.

Başkanımız bize zaten destek oluyor; maddi, manevi her zaman yanımızda. Biz de elimizden geldiği kadar bütün projeleri hayata geçirmek ve Aksaray’a hizmet sunmak için başkanımızın yanındayız. Kendilerine tekrar şahsım ve bütün işçi arkadaşlarım ile bütün personel adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum