-

KONSER VE TİYATRO OYUNU İLE AKSARAY'DA SANAT SEVERLERİN HAFTA SONU RENKLİ GEÇTİ

Aksaray Belediyesi sanatsal etkinliklerinin bir yenisini hafta sonu Aksaray üniversitesi konferans salonunda devam etti. Yılmaz Çil konserinin ardından Televizyon ve tiyatro sahnelerinin tanıdık simaları Ersin Korkut, Erdem Baş, Hakan Bulut ve Eray Yasin Işık Aksaraylı sanat severlerle buluştu.

KONSER VE TİYATRO OYUNU İLE AKSARAY'DA SANAT SEVERLERİN HAFTA SONU RENKLİ GEÇTİ
13 Aralık 2021 - 11:06
Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde Aksaray Üniversitesi konferans salonunda ücretsiz olarak gerçekleşen programda İlk olarak sanatçı Yılmaz Çil sahne aldı. Anadolu ezgilerinin yorumlandığı Türk halk müziği konseri büyük beğeni toplarken ardından sahne alan iyi kötü çirkin isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı Ahmet Burak Bacınoğlu yönetiminde sahneye konulan “iyi kötü çirkin” oyunu ile iyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içerisinde hiciv ve esprili bir dille anlatıldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda, usta oyuncular gerçek yaşam kesitleri esprili bir dille anlattılar. İzleyiciler tiyatro oyununu keyifle izleyerek oyucuların performanslarını ayakta alkışladılar.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenlenen sanatsal etkinlikle alakalı şu görüşlere yer verdi “Sanat severleri günlük kaygılarından uzaklaştırıp biraz tebessüm ettirebildiysek biraz moral verebildiysek bu bizim için son derece mutluluk verici. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hemşerilerimiz için sanatsal ve kültürel faaliyetlere ulaşmaları için çaba sarf ediyoruz. Bu akşamda Aksaraylı sanat severlerin yoğun ilgi göstermesi bizi ziyadesiyle memnun etti.  Önümüzdeki süreçte de yeni birçok sanatsal faaliyeti Aksaraylılarla buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum