-

Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Beraberindeki Heyet Cemiyetimizi Ziyaret etti

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP İl Genel Meclis Üyesi adayı Cavit Çıtak, MHP Aksaray İl Sekreteri Musa Gül, Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti ve Aksaray Haberci Gazetesini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Mustafa Avcı ve Gazeteci Yazar Ahmet Erbaş ile 31.Mart 2018 de yerel seçimler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Beraberindeki Heyet Cemiyetimizi Ziyaret etti
02 Aralık 2018 - 08:40
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı; Çağımız İnternet çağı günümüzde dijital haberciliğin ne kadar önemli olduğuna şahit oluyoruz. İnternet medya aracılığı ile anında istediğimiz haber ve bilgilere ulaşıyoruz. Cemiyetiniz çatısı altında bulunan tüm internet medya emekçilerine şahsınızda tek tek teşekkür ediyorum. Aksaray´ımızın güncel meselelerine ve konularına anında vakıf oluyoruz dedi ve sözlerine şöyle devam etti. “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partimizden Belediye Başkanı olmak isteyen birçok arkadaşımız aday adaylık müracaatında bulundu. Seçim adaylık çalışmalarımız devam ediyor. Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmekteyiz Allah izin verirse Aksaray Belediye başkan adayımızı da açıklayacağız dedi.

Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ” Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti ve Aksaray Haberci ailesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi´ne her Platformu´mda başarılar diler ve gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür ederiz dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum