-

OlayKredi – Kredi Karşılaştırma Sitesi

OlayKredi – Kredi Karşılaştırma Sitesi
20 Mart 2023 - 13:12
İnsanlar geleceğini düşünerek birtakım yatırım planları yapar. Fakat yapılan bu yatırım planları, zaman zaman sahip olunan para miktarı ile denk düşmeyebilir. Hal böyle olunca da kişiler kredi çekerek hayalini kurdukları yatırım planını gerçekleştirebiliyor.
Bilindiği üzere tüm bankaların kredi ve faiz oranları birbirinden bağımsız olarak değişir. Alınan kredi miktarlarının da geri ödeme faizi değişikliktik gösterebiliyor. Tüm bankaların kredi karşılaştırma işlemlerini ise Olay Kredi sitesine giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda bu site tamamen ücretsiz olarak hizmet vermenin yanı sıra,  öğrenmek istediğiniz tüm banka kredi işlemlerini sizlere saniyeler içinde sunmaktadır. Bu site içerisinden yapmak istediğiniz tüm işlemlerde size özel faiz oranlarına sahip olabilir ve çok uygun fiyatlar üzerinden banka kredisine sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki linkten faiz oranlarına göz atabilirsiniz. https://olaykredi.com

OlayKredi Nedir?

Olay kredi sitesi, tüm bankaların faiz oranlarını, mevduat hesaplarını ve kredi kartlarının sizlere sunduğu avantajları tek bir ekranda birleştiren bir internet bankacılık sitesidir. Bu site sayesinde tüm bankaların kredi faiz oranlarını karşılaştırıp ihtiyacınız olan krediye saniyeler içinde ücretsiz bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.
Aynı zamanda Olay Kredi’de almak istediğiniz kredinin türünü de belirleyip ihtiyacınıza göre şekillenen ödeme planlarından da kolaylıkla yararlanabiliyorsunuz. Hızlı banka onayı sayesinde ise bilgileriniz3. Şahıslarla paylaşılmadan anında işleme alınır. Tüm banka kredi işlemlerinizi online olarak tamamladıktan sonra, banka kredi onayınız kabul görür.
Size en uygun kredi ve mevduat seçeneklerini gösteren Olay Kredi tüm banka oranlarını karşılaştırır ve seçimi tamamen size bırakır. Asla reklam içermeyen bu internet sitesi sayesinde tüm bankalar üzerinden istediğiniz kredi sorgulama işlemini tamamlayabilir ve kredi, kredi kartı banka kullanım hesaplarınız için gerekli olan bilgilere ulaşabilirsiniz.

Olay Kredi Sitesi Ayrıcalıkları Nelerdir?

Olay kredi adresinde kredi karşılaştırma ve promosyon ödemelerinin yanı sıra tüm bankaların kredi türlerini öğrenebilir ve ihtiyacınız olan krediye saniyeler içerisinde ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra başvurabileceğiniz kredi türleri şunlardır;
  • Kobi kredisi,
  • Konut kredisi,
  • İhtiyaç kredisi,
  • Taşıt kredisi,
  • Emekli promosyonları,
  • Kredi kartı başvuruları,
  • Bankaların faiz mevduat oranları

Bankaların Faiz Oranları

Banka faiz oranları kredi çekmek isteyen kişilerin en çok araştırdığı konuların başında yer alıyor. Belirlenen oranlar, anapara ve vade hesabı ile gerçekleşir. Olay Kredi sitesine giriş yaparak istediğiniz bankanın faiz oranlarını görebilir ve ihtiyacınız olan kredinin geri ödeme hesabını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Aynı zamanda Olay Kredi sitesine giriş yaptıktan sonra en güncel Dolar ve Euro fiyatlarını takip ederek, kendiniz için en uygun olan yatırımı kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Bankaların Kara Listesi Ne Demek?

Bu kredi karşılaştırma sitesi üzerinden aynı zamanda bankaların kişiler üzerinde uyguladığı yaptırım türlerini de öğrenebilirsiniz.  Bankaların kara listeleri,  kredi sicil kaydı demektir. Kısaca,  daha önce alınan kredi zamanında ödenmemişse ve bu olay tekrar ediyorsa bankalar sizi kara listesine alır. Bu durum sonrasında ise, kredi notunuz düşer ve bankalardan kredi talep etmeniz zor bir hale gelir.
Tüm bankaların kara listesi, Merkez Bankasındaki veri tabanına eklenir. Mevcut borç kapansa bile, 5 yıl boyunca bankaların kara listesinde olmaya devam edersiniz. Fakat acil ihtiyaçlardan dolayı tekrardan kredi çekmek istiyor fakat hangi bankanın size daha kolay kredi vereceğin öğrenmek istiyorsanız Olay Kredi sitesine girmeniz yeterli olacaktır. Çünkü bu site, kara listede olan kişilere dahi en uygun teminatlı kredileri buluyor.

Kredi Notu Nedir?

Kredi çekmek için ne yapılmalı araştırması yapan kişiler için diyebiliriz ki, istediğiniz ücret ve faiz oranları dâhilinde kredi çekmek için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Kredi notu, sizin kredi çekmeyi düşündüğünüz banka ile alakalı ödeme planlarınızı kontrol eder. Kredi çekmek istediğiniz banka ilk olarak sizin kredi notunuza bakar. Bankalar için belirlenen en uygun kredi notu ise 1500 ile 1900 arasıdır. Bankalardan kredi çekmek için ihtiyacınız olan kredi notu hesaplama işlemi ise aşağıdaki bilgilere dayanılarak oluşturulur;
  • Bankaya yapılan ödemelerin düzenli olarak yapılmaması,
  • Daha önce herhangi bir banka üzerinde çekilen kredinin düzgün bir şekilde ödenmemesi,
  • Çekilen krediyi ödememek ya da banka taksitlerini kendi durumunuza göre ödemek,
  • Kredi çekilen bankayla ödeme aralıkları yüzünden davalık olmak,
  • Bankaların kara listesinde olmak,
  • Sahip olduğunuz kredi için sürekli limit artış talebinde bulunmak,
  • Sahip olunan kredi kartlarının tüm limitlerini kullanmak,
  • Kredi kartı limitini sonuna kadar harcamak.
Eğer yukarıda belirtilen sorunlar nedeniyle kredi notunuzda düşüş yaşanmışsa tüm ödemelerinizi düzenli bir şekilde yaparak ihtiyacınız olan Krediye Olay Kredi sitesinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kredi Kartı İşlemleri

Kredi kartı, bankalar tarafından müşterinin isteğine ve ödeme planlarına dayanılarak oluşturulan, alışveriş esnasında müşteriye ödeme kolaylığı sunan metal kaplı bir karttır. Bu kart sayesinde kişiler, alışveriş esnasında taksitli ödeme yapabilir ya da ATM noktalarından nakit para çekebilir. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre ayrılan kredi kartları ise şunlardır;
  • Aidatı bulunmayan kartlar,
  • Mil veren kartlar,
  • Harcadıkça puan veren kartlar,
  • Öğrenci kartları,
  • Ticari kartlar.
Belirlenen bu kartların geri ödeme planları kartın çeşidine göre değişiklik gösterir. Bu fiyat ve ödeme değişikliğini ise her banka kendine ait olan mevzuat sisteminde belirlemektedir. Olay Kredi sitesine giriş yaparak, istediğiniz her karta başvurunuzu gerçekleştirebilir ve kendinize en uygun olan ödeme planına ulaşarak kredi kartınıza sahip olabilirsiniz.

Kredi Kartı Asgari Ödemesi Ne Demek?

Kredi kartı asgari ödemesi kartın limitine ait olan dönem borcunun en düşük miktarını ödemek olarak adlandırılır. Eğer kredi kartınızın asgari ödemesini yatırmazsanız sahip olduğunuz borca ek olarak gecikme faizi uygulanır. Fakat ödenen asgari ücretle birlikte, borcun sadece akdi faizini ödemiş olursunuz.

Kredi kartı asgari ödemeleri ise sahip olduğunuz kredi kartının çeşidine ve kredi kart limitine göre değişiklik gösterir. Aynı zamanda kredi karşılaştırma yapmak isteyen kişiler kredi notunu etkileyen bir diğer unsurun kredi kartı olduğunu zanneder. Ama kredi kartı ödemelerini düzenli olarak yapan kişilerin kredi notu asla düşmez.

Kredi Karşılaştırmak Kişiye Fayda Sağlar Mı?

En iyi kredi karşılaştırma sitesi olan Olay Kredi adresinde ihtiyacınız olan kredileri listeleyip, kendinize en uygun olan krediye sahip olabilirsiniz. Fakat çoğu insan kredi karşılaştırma sitesine giriş yapmadan kredi çektiği için yüksek oranlar üzerinden faiz ödeyebilir. Bu durumu engellemek için oluşturulan kredi karşılaştırma sitesinin faydaları şu şekilde belirtilmiştir;
  • Kendinize en uygun olan kredi türünü belirleyebilirsiniz,
  • Her bankanın faiz oranlarını kolaylıkla görebilirsiniz,
  • Kredi çekmek için zaman kaybetmek zorunda kalmazsınız,
  • Banka şubelerinde zaman harcamadan ihtiyacınız olan krediyi alırsınız,
  • Sizlere ücretsiz hizmet veren Olay Kredi sitesi sayesinde istediğiniz takdirde kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz,
  • Belirlenen kredileri ödeme planları ile birlikte tahlil edebilirsiniz,
  • İstediğiniz kredinin ödemesini belirlenen vade oranları ile kolaylıkla hesaplayabilirsiniz,
  • İstediğiniz kredi başvurusunu banka üzerinden gerçekleştirirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum