-

SEBZE FİDESİ DAĞITTIĞI ÜRETİCİLER, DAĞITILAN FİDELERİN ÜRÜNLERİNİ VALİ AYDOĞDU'YA İKRAM ETTİ

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun dağıttığı ve teminini sağladığı sebze fideleri sayesinde domates, salatalık, fasulye, biber gibi ürünlerin üretimini yapan üreticiler, semt pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan Vali Aydoğdu’nun ısrarlarına rağmen aldığı ürünlerin ücretini almadılar.

SEBZE FİDESİ DAĞITTIĞI ÜRETİCİLER, DAĞITILAN FİDELERİN ÜRÜNLERİNİ VALİ AYDOĞDU'YA İKRAM ETTİ
27 Temmuz 2021 - 16:17
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte semt pazarını gezerek esnaflar ile yerli ürün satışı yapan üreticilere hayırlı işler dileğinde bulundular.
Vali Hamza Aydoğdu semt pazarı ziyaretinde Gücünkaya köyünden pazar yerine gelerek kendi ürettikleri ürünlerin satışını yapan üreticilerle bir süre sohbet etti.  Köylerinde üretilen ürünlerin Vali Aydoğdu’nun dağıtımını ve temininin yaptığı fidelerden oluştuğunu ifade eden üretici İbrahim Çavdar, Kovid-19 pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı sürecinde sebze fidelerinin alımı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.
Vali Hamza Aydoğdu’nun bizzat köylerine gelerek vatandaşlara sebze fidesi dağıtımı yaptığını, yine Vali Aydoğdu’nun girişimleri ile temin ettikleri sebze fidelerinden oluşturdukları bahçelerinde çeşitli ürünler yetiştirdiklerini ifade eden Çavdar, satışını yaptığı sebzeleri göstererek Vali Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Pazarda alışveriş yapan Vali Aydoğdu’nun ısrarına rağmen ücret kabul etmeyen üreticiler, Vali Hamza Aydoğdu’nun kendilerine önemli destek sağladığını bunun karşısında kendisine teşekkür etmek için kendi dağıttığı fidelerin ürünlerinden ikram ettiklerini söylediler.
Pazar esnaflarının sorunlarını dinleyen Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer kamyon kasası yanında menemen yiyen pazar esnaflarının sofrasına misafir oldular. Pazar yerinde ihtiyaç duyulan eksiklikler ile ilgili çalışma başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Evren Dinçer ilgili birimlerin hızlıca sorunları gidereceğini söyledi.


Kendi bahçesinde yetiştirdiği salatalıklardan Vali Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dinçer’e veren Hayriye Bağ ise ücretini ödemek isteyen Vali Aydoğdu’ya ‘sizin paranız burada geçmez’ diyerek ikram olarak kabul etmelerini istedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum