-

SELÇUKLU KÜLLİYE PROJESİNİN TEMELİ AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ'UN KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tarafından şehrin kalbinde hayata geçirilen Selçuklu Külliye Projesi’nin temeli Cumartesi günü atılıyor.

SELÇUKLU KÜLLİYE PROJESİNİN TEMELİ AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ'UN KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
01 Eylül 2021 - 14:10
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaat ettiği projelerden olan Selçuklu Külliye projesinin temel atma töreni AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katılımları ile gerçekleştirilecek.

Şehrin en işlek caddelerinden birinde hayata geçecek Külliyenin zemin kazıları ve zemin iyileştirme çalışmaları yapılmıştı. Temel atma töreni öncesinde inşaat çalışmalarının devam ettiği alanı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte inceledi.

Şehrin merkezi sayılabilecek bir noktada hizmete açılacak olan Selçuklu Külliyesinin içerisinde kapalı otopark, kitap konağı, emekli dinlenme evi, taziye evi, şehir meydanı ve peyzaj alanları olacak.
 Şehrin köklü tarihi geçmişi içerisinde önemli yer edinmiş olan Külliye Kültürü ve Selçukluya ait izle proje kapsamında gün yüzüne çıkmış olacak. 

Selçuklu Külliyesinde oluşabilecek trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi açısından da yer altı otoparkı da proje kapsamında değerlendirildi.

Belediye Başkanı Dinçer; “vatandaşlarımızı 04 eylül cumartesi saat: 13.30’da yapacağımız temel atma törenine davet ediyorum” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum