-

Vera Gelinlik, Dünyanın Önemli Moda Markalarından Pierre Cardin İle Anlaştı

Aksaray'da hizmet veren Gelinlik mağazalarından Vera Gelinlik, paris modasının dünyaca ünlü markası Pierre Cardin ile anlaştı.

 Vera Gelinlik, Dünyanın Önemli Moda Markalarından Pierre Cardin İle Anlaştı
29 Kasım 2021 - 20:34
Aksaray'da uzun süredir hizmet veren ve en çok sevilen gelinlik markalarından olan Vera Gelinlik bir çok uluslararası ve ulusal markayla anlaşma imzaladı. Son olarak anlaşmalı markaları arasına Pierre Cardin'i de eklemiş oldu. Paris modasının izlerini, Pierre Cardin'in prensiplerini şimdi mağazalarından ulaşılabilecek. 

Vera Gelinlik 2022 koleksiyonunda Türkiye'nin en iyi markalarının en iyi ürünlerini mağazalarına getirebildi. Çevre şehirlerden özellikle Kayseri, Konya, Niğde ve Nevşehir'den her yıl bir çok kişi Vera Gelinlik ürünleri için şehrimize geliyor. Bu durum Aksaray'ın gelişmesi içinde güzel bir etkiye sahip. 

Çalışmalarını online ortama taşımak için veragelinlik.com siteleri üzerinden online mağaza kuruyorlar. Firma yetkilisi Meliha Dinç'in belirttiğine göre "Vera Gelinlik kalitesini önümüzdeki yılın başlarında 2022'in ilk çeyreğinde tüm Türkiye'ye veragelinlik.com üzerinden açacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum