-
DERYA ÖZABA

DERYA ÖZABA


Kadın Kadar Taş Düşsün Başınıza!!!

18 Kasım 2016 - 14:10

Ömürüm de yazdığım en ağzı bozuk yazıyı yazmak istiyorum bugün… Kimseler kusura bakmasın. Kadının ağzı bozuk olur mu diyen olursa da ona cevabım ‘’ kadın kadar taş düşsün başınıza!!!’’ 

Nedir sizden erkek egemen toplumunuzdan, nefsinizin açlığını küçücük bebeler üzerinde sınadığınız eğitim sisteminizden çektiğimiz. Nedir kadın olmayı bize zulme dönüştürdüğünüz politikalarınızdan çektiğimiz.

 Ülen adam olmayı beceremiyorsunuz, baba olmayı beceremiyorsunuz, koca olmayı beceremiyorsunuz, eğitimci olmayı beceremiyorsunuz, hatta kirli çorabınızı çamaşır sepetine atmayı bile beceremiyorsunuz. Tüm kanunlar sizin çoğunluğunuzun olduğu ortamlarda belirleniyor. Tüm kurumların başında % 99 siz varsınız. Tüm okul yönetimlerinin % 99 unu siz oluşturuyorsunuz. Tüm müeyyideler sizin kafanıza göre belirleniyor. Küçücük çocuklara hatta utanmadan hayvanlara tecavüz ediyorsunuz. Dışarıda komşunun tavuğuna adam içeride karınıza ya da öğrencinize resmen işkencesiniz. Siz nesiniz abi!!! Yemin ederim bugün sınırlarımı aştım sayenizde. Gün geçmiyor ki sizin yüzünüzden bir kadın ölmesin. Gün geçmiyor ki hayat sizin yüzünüzden toplumun kadın kısmına eziyete dönmesin. 

Nasılsınız ağalar mutlu musunuz? Geceleri yatağınızda huzurlu musunuz ? Vicdanınız rahat mı? Sizi bilmem lakin ben sizin adınıza rahat değilim. Ben sizin yüzünüzden git gide ruh sağlığı bozulan bir toplumda her geçen gün artan suç yüzdesinin oluşturduğu haberleri girmekten gayet rahatsızım. Ben sizin dayatmalarınız, ben sizin pis yakıştırmalarınız, ben sizin zan altında bıraktığınız öğrencilerin intihar haberlerini girmekten gayet mutsuzum! 

 Boyunuz devrilsin emi! Adamım diye ortada gezip, kendi kalbinde ki pislikleri iki masum liseliye yakıştırarak gencecik canların yok olmasına sebebiyet verdiğini için boyunuz devrilsin! Bugün size ne desem içim rahatlamaz. Bugün yakanıza yapışmak geliyor içimden. Bugün topunuza ağzıma geleni saymak!  

Bu yazıyı okurken hiç boşuna kızmayın bana ağalar! Hep biz mi sizin küfürlerinize malzeme olacağız, bu kez sıra bizde… Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın emi.  Huzur vermediğiniz için intihar eden kızların kanlarında boğulun emi. Aranızda üç beş tane insan evladı varsa bu sözlerimden onları tenzih ederim. Lakin geri kalanınız var ya… Hani aklı uçkurundan başka bir şeye çalışmayıp da küçücük öğrencilerin bile sizin gibi olduğunu düşünen o geri kalan% 99 unuz Allah topunuzun belasını versin! İnşallah bu ülkedeki kadınlar kadar kafanıza taş düşer de bende onun haberini girerim artık. Çekin pis ellerinizi, pis gözlerinizi, pis düşüncelerinizi kadınların üzerinden. Çekilin kenara da kadınlar da nefes alsın artık! Bakın ya insan olun artık, ya da olamıyoruz biz bizi idam edin deyin! Siz demezsiniz bilirim, sizin canınız kıymetlidir, ülen sizin canınız kıymetlide bu milletin kızlarının, kadınlarının canı kıymetli değil mi? Elinizi vicdanınıza koyun artık. Hatta o pis ellerinizi vicdanınızdan başka hiçbir yere koymayın artık. Size sağlıcakla kalın demeyeceğim bu kez, tüm kadınlar kızlar ve gerçekten onlara destek olacak karaktere sahip olanlarınız sağlıcakla kalsın. Geri kalan uçkur düşkünleri siz mümkünse bir an önce gidin bu dünyadan! 

#tecavüzmeşrulaştırılamaz 

Komşu Köyün Delisi

Derya ÖZABA

YORUMLAR

  • 0 Yorum