-
DERYA ÖZABA

DERYA ÖZABA


OHAL BU HAL FARKETMEZ, TÜRK MİLLETİ AFFETMEZ

22 Temmuz 2016 - 05:57

15 Temmuz 2016 Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara gece olarak yazıldı. Tam Ankara’nın göbeğinde yaşadığım geceyi ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum. Ne başımızın üzerinde gezen savaş uçaklarını, ne yeri yerinden oynatan bomba seslerini, ne de sivil halkın sokaklarda asker kıyafeti içine gizlenmiş vicdansızlar tarafından gördükleri muameleyi… Ben gözüyle görmüş bir vatandaş olarak hiç birini unutmayacağım. En çok unutmayacağım şey ise Türk halkının en değer verdiği değerlerden biri olan askere güvenin sarsılmasıdır. Herkes bilmeli ki Türk Milleti her zaman askerinin ve polisinin yanında. Onların kılığına girmiş vatan hainleri ile kendi evlatlarını ayıracak aklada sahip.

Biz Vatana Siperiz, Yaklaşmayın Ezeriz

Halk kendi ülkesini, kendi bayrağını kendi korudu. Kendilerini siper ettiler. Yine olsa yine ederler. Lakin Allah bu yaşananları bir daha yaşatmasın Türk Milletine. Böylesi tarihi şanla şerefle dolu bir millet bunların hiç birini hak etmedi. Bu yaşananlar bir senaryo ya da bir tiyatroydu diyenler sanırım televizyonda bombalanmış yerleri, mağdur olmuş insanları gördüklerinde ‘’ evet bu bir tiyatro fakat dış güçlerin hazırladığı bir tiyatro, üstelik Türk Milletini ortadan kaldırmaya yönelik bir tiyatro’’ diyebiliyordur! Henüz bunu anlamayan varsa kusura bakmasın ama zekasından şüphe edilir.

Tehlike Devam Ediyor

Tehlike tamamı ile geçti mi hayır! Ne zaman geçer onu da henüz bilen yok. Lakin şu an için tehlikenin geçmesi bir yeni tehlikenin gelmeyeceği ya da planlanmadığı anlamına gelmez. Bunu sanırım herkes farkında. Meydanları dolduran her görüşten vatandaş bu iğrenç tuzağı kuranlara bence bir ders olmalı. Türk halkının ne denli güçlü olduğu, topraklarına gelecek tehlikeler karşısında nasıl tek yürek tek yumruk olduğunu akıllarından çıkmamalı.

OHAL BU HAL FARK ETMEZ, TÜRK MİLLETİ AFFETMEZ

Olağanüstü hal uygulamasının başlaması ile aklı çıkanlar, bu durumdan rahatsız olanlar, terör örgütlerini destekleyenler, onlara yardım ve yataklık edenler, masum insanların kanına girenler, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışanlar, halk size en güzel cevabı verdi ve vermeye devam edecek. Siz  OHAL den rahatsız olabilirsiniz lakin gerçekten vatan millet sevgisi ile dolu olan vatandaş hiç rahatsız değil. Vatandaş vatan bütünlüğü için bu hainlere diyor ki ‘’ OHAL BU HAL FARK ETMEZ TÜRK MİLLETİ AFFETMEZ’’ evet bu millet ne hainleri, nede hainlerin yaptıklarını hiçbir zaman affetmeyecek.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Derya Özaba

YORUMLAR

  • 0 Yorum