-
DERYA ÖZABA

DERYA ÖZABA


Türkiye AK Parti, Aksaray AK Parti, Ali Başkan Kral Çıplak Dedi!!!

02 Kasım 2015 - 04:53

Çoktandır heyecanla beklenen ve bir an önce olsun bitsin artık normal hayatımıza dönelim denilen 1 Kasım seçimleri nihayetlendi. Türkiye’de Aksaray’da tercihini AK Partiden yana kullandı. Geçen seçimlerde halkın sesine kulak vermeyen AK Parti iktidarı halkın ağır tokadını yiyerek ağır bir ders almıştı. E ne diyelim bir musibet bin nasihatten iyidir dememiş mi atalarımız, AK Partide musibetle nasihatını aldı. Sonuçta bu durumdan kurtulmak için halkın istekleri doğrultusunda hareket ederek kısa dönemde kaybettiği oyu geri kazandı. Halk yeniden AK Parti dedi!

Patron biziz!!!

Seçimlerden önce halk bu kez diğer partilere uyarılar yapmaya başladı. Patron biziz… İstersek kurunun yanında yaşı da yakarız, her parti kendine çeki düzen versin…  Biz başa bakıyoruz, il yönetimleri ya da adaylar ne kadar çalışsa, canını dişine taksada başı ezmek için sizi ezeriz! Yani Aksaray’da da dediler ki ;her ne kadar Turan vekilimizi çok sevsek, çok taktir etsek de, il yönetiminiz canla başla çalışsa, adaylarınız kendini paralasa da,  genel merkezlerinize bir ders vermek için tıpkı AK Partiye geçen seçim yaptığımız gibi sizi de harcarız! Kurunun yanında yaşı da yakarız! Halkız biz … Bize acıyan olmadı senelerdir… Bizde artık kimseye acımayız…  Genel Başkanlarınız sizi bizi takmaz ’’ben ne dersem o derse’’ kusura bakmayın, buna kulak asmaz topu taca atarız! Patron biziz! Defans ne zaman ki yerleşir o zaman alkış tutarız!

Futboldan Anlayan Oyunu Kuralına Göre Oynar, Siyasette Öyledir!!!

İşte halkın topu taca attığı, hatta tacı da geçtik oyunu durdurduğu bir seçim gününü geride bıraktık… MHP İl yönetiminin senelerce bu günkü adıyla 68 Yeni Aksaray sporda başkanlık yapmış ismi, Başkan Karakuş oyunu kuralına göre oynadı… Halkın sesini duydu… Büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek takımımı şampiyonluğa taşıyamadıysam istifa ederim dedi! Yanlışı görmek ve yanlışa iştirak etmekten kaçınmak, doğru için kendini feda etmek ve bu hareketi ile birilerine örnek olmak pek alıştığımız şeyler değil! 1 Kasım seçimlerinde üzerine düşeni yapan başkan Ali Karakuş sonucu görünce yapılması gerekeni Türkiye ve Aksaray’ da ilk yapan kişi oldu… Partisindeki görevinden istifa etti! Karakuşun istifası aslında onun ‘’ kral çıplak’’ deme şekliydi… Bir futbol adamından, oyunu en iyi bilen isimden, siyaset oyununda da en güzel karar geldi… Kimsenin söylemeye cesaret edemediği, körü körüne bir bağlılığı sürdürdüğü, üstelik buna halkın sesine rağmen devam ettiği şu günde başkan üzerine düşeni yaptı, dimdik, gururluca, dürüstlükle, metanetle… Evet Aksaray’ın futbolda sevilen başkanı, siyasette de bu davranışı ile bir çok partilinin hislerine tercüman oldu. Helal olsun başkan sana diyorum… Bir çok kişinin şu an dediği gibi… Seçim sonuçları vatana millete hayırlı olsun… Ali Başkanın bu erdemli tavrı da siyasilere ve temsil ettikleri kitlelere karşı sorumluluk duyanlara örnek olsun!

Hoşçakalın, Hayattan Hoşnut Kalın…            

Derya ÖZABA