-

'ADANALI NURİ USTA'ADLI İŞLETMENİN SAHİBİ MURAT YARIZ'DAN 68 AKSARAY BELEDİYE SPORA MORAL YEMEĞİ

3. Lig 4.Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediye Spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı Modafenspor spor karşısında elde ettiği 3-1‘lik galibiyetle 3 puan almanın sevincini yaşarken.Gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçına çevrildi.

'ADANALI NURİ USTA'ADLI İŞLETMENİN SAHİBİ MURAT YARIZ'DAN 68 AKSARAY BELEDİYE SPORA MORAL YEMEĞİ
07 Ekim 2020 - 09:30
“VURDUĞUNUZ GOL OLSUN”



3. Lig 4.Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediye Spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı Modafenspor spor karşısında elde ettiği  3-1‘lik galibiyetle 3 puan almanın sevincini yaşarken.Gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçına çevrildi. 

68 Aksaray Belediye Spor’un  deplasmanda oynayacağı K. Büyük Anadolu Spor maçı öncesi Aksaray’ın en ünlü kebapçısı Adanalı Nuri Usta’nın sahibi Murat Yarız tarafından futbolculara ve teknik heyete moral yemeği verildi. 

68 Aksaray Belediye Sporlu futbolcuları kendilerine ikram edilen Aksaray Tavasını yerken oldukça neşeli ve mutlu oldukları gözlendi. 

Takım içerisindeki birlik ve dayanışma yönetimi ve siyah beyazlı taraftarları memnun ederken, Futbolculara moral yemeği veren İş İnsanı Murat Yarız. “Ben öncelikle Aksaray Belediye Sporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin vurdukları gol olsun. Yolun sonu Şampiyonluk olsun inşallah. Bizler esnaf olarak geçen yıllarda olduğu gibi her zaman Aksaray Belediye Sporumuzun yanındayız. Takımımızın başarısı şehrimizin başarısıdır. Kırıkkale Büyük Anadolu maçı öncesi takımımıza moral vermek amacıyla yemek ikramımız oldu. Onların bu güzel birlikteliklerinin sahaya yansıması başarıyı getirecektir. Hafta sonu oynayacakları Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum.  Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimize bundan sonraki tüm maçlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum