-

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI ALTINSOY'DAN 'DARBE SÖYLENTİLERİ'NE SERT TEPKİ "EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Demokratik yarışta açık ara geride kalanlar millet iradesine sırtlarını dönüp ya darbeden ya olağan dışı gelişmelerden medet umuyorlar. Daha çok beklersiniz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” Dedi.

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI ALTINSOY'DAN 'DARBE SÖYLENTİLERİ'NE SERT TEPKİ "EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"
06 Ocak 2021 - 10:03
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yaptıgı yazılı açıklamada “Demokratik yarışta açık ara geride kalanlar millet iradesine sırtlarını dönüp ya darbeden ya olağan dışı gelişmelerden medet umuyorlar. Daha çok beklersiniz. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

 

Darbe söylentilerinin son günlerde yeniden gündeme getirilmeye çalışıldığına dikkati çekerek, bu söylemlerin fuzuli bir işgalden başka bir şey olmadığını aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aziz milletin 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları, sokakları ve caddeleri doldurarak darbecilere gerekli cevabı verdiğini hatırlattı.

 Altınsoy, “Kimsenin yeniden cüret edeceğine ihtimal vermemekle birlikte eğer yeniden böyle bir teşebbüste bulunurlarsa Cumhurbaşkanımızın bu çağrısının aynen geçerli olduğunu bu darbe heveslilerine hatırlatmak isterim” dedi.

“Bu sefer hiç kimse, ‘Ne yapacağız, nereye gideceğiz?’ demez, Cumhurbaşkanımızın halen yürürlükte olan çağrısıyla bu darbecilere gereken cevabı verir” ifadelerini kullanan Altınsoy, “Tarih tekerrür etmez, bu sefer tarih yeniden yazılır. Bir kez daha darbeye teşebbüs etmeye niyetlenenler varsa şunu çok iyi bilmeliler ki, bu sefer karakolu da mahkemeyi de göremezler. Sokakta, meydanda, oracıkta bu aziz millet onları kanlarıyla boğar. Onun için hiç kimse olmadık hayallere kapılmasın, artık o defter kapandı. Boş konuşmayın, boş hayal görmeyin” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum